Σελίδες

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ για πρώτη φορά το τρέιλερ της νέας σειράς της Κάτιας Δανδουλάκη!


Σε ποιό κανάλι θα προβάλλεται η σειρά;

Στην Ελλάδα περιμέναμε να δούμε την Κάτια Δανδουλάκη σε νέα σειρά και μας προέκυψε η Κύπρος! Είχαμε διαβάσει για την δελεαστική πρόταση που δέχτηκε η ηθοποιός από την Κύπρο για μια πολλά υποοσχόμενη σειρά, η οποία τελικά ενέδωσε και είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Βαλς με 12 θεούς"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ



Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία. Οι δώδεκα μήνες που ακολουθούν είναι γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια. 

Βαλς με Δώδεκα Θεούς, από το ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός, που υπογράφει μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας, η Λένα Μαντά, θα χορεύουν, προσεχώς, κάποιοι από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Κάτια Δανδουλάκη, Στράτος Τζόρτζογλου, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Ελενα Ευσταθίου, Κώστας Σχοινιού, είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς στην πρώτη τους φωτογράφιση!


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου