Σελίδες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Champions League: Η Έδρα έχει τον πρώτο λόγο


Οι πρώτοι αγώνες που είδαμε την προηγούμενη βδομάδα,για την φάση των πλεϊ οφ,δεν είχαν στο σύνολο τους και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός,όχι μόνο δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα,αλλά δεν πέτυχε και τουλάχιστον ένα τέρμα,ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,που του δώθηκαν και ορισμένες σοβαρές επιθέσεις. Το κακό,είναι πως έδειξε σε μεγάλο βαθμό τις αμυντικές δυναμίες που έχει,βέβαια αυτό είναι κάτι που έχει και η Μάλαγα. Εκεί,θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν οι πράσινοι,αλλά η Μάλαγα απο την μέση και μπροστά,είναι κίνδυνος θάνατος,κάτι που δεν θα λέγαμε πως έχει η ομάδα,του Ζεσουάλδο Φερέϊρα,αν είχε και τον Λέτο,τότε θα άλλαζαν πολλά. 

Απο εκεί και έπειτα,στα άλλα παιχνίδια που έχουμε στην σημερινή ημέρα,η έδρα θα παίξει καθοριστικό λόγο,τουλάχιστον απο θέμα αποτελέσματος,όχι απαιραίτητα και απο θέμα πρόκρισης. Άλλο κερδίζει μία ομάδα,άλλο περνάει αυτόματα. Επίσης,ένα άλλο θέμα που <<καίει>> τον Ολυμπιακό,είναι αν θα αποκλειστεί η Μπράγκα,απο την Ουντινέζε,καθώς αν γίνει αυτό,οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Βέβαια,σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και η Ντιναμό Κιέβου,αλλά με το 1-3 στην πλάτη εντός έδρας,δεν μπορείς να περιμένεις κάτι,τουλάχιστον,όχι τόσο εύκολα. 

106 Άντερλεχτ - ΑΕ Λεμεσού > 1,40 - 3,70 - 6,00 > U1,75 - Ο1,70
Γήπεδο:Κόνσταντ Βάντεν Στόκ,Βρυξέλλες
Διαιτητής:Μάρτσιν Μπόρσκι
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 1

Η Άντερλεχτ,δεν άντεξε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό σύνολο παιχτών,αλλά και μια δυνατή έδρα,όπως αυτή στο <<ΓΣΠ>>. Σήμερα,τα λάθη δεν σε πάνε μπροστά,και αυτό το ξέρουν πολλοί καλά οι Βέλγοι. Αν θέλουν την πρόκριση,πρέπει να μπουν αποφασισμένοι απο την αρχή του παιχνιδιού βάζοντας ένα και δύο τέρματα,θέλοντας να κόψουν την φόρα της Λεμεσού,αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι. Είπαμε και πριν πως η ΑΕ Λεμεσού,έχει ένα καλό και πολύ δυνατό σύνολο παιχτών,το οποίο είναι ικανό,για τα πάντα. Στοιχηματικά,τέτοια παιχνίδια δεν μένουν κλειστά και τα πολλά τέρματα είναι καλή επιλογή. 

107 Μάριμπορ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ > 2,45 - 3,20 - 2,30 > U1,70 - Ο1,75
Γήπεδο:Στάντιον Λιούτσκι,Μάριμπορ
Διαιτητής:Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 7

Το 2-1 του πρώτου αγώνα,για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αφήσει σίγουρα ανοιχτούς λογαριασμούς και τα πάντα θα κριθούν απόψε. Τέτοιες ομάδες,βασίζονται στην έδρα,η οποία δεν μπορεί να τις ξελασπώνει πάντα. Στοιχηματικά,δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία του νικητή,αλλά εκτιμώ,ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες...

108 Ουντινέζε - Μπράγκα > 1,85 - 3,20 - 3,35 > U1,60 - Ο1,85
Γήπεδο:Φρίουλι,Ούντινε
Διαιτητής:Μπιορν Κούιπερς
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 3

Ο Ολυμπιακός,μπορεί να μην παίζει ακόμα,στους αγώνες του Champions League,όμως σήμερα τον ενδιαφέρει άμεσα,τι θα γίνει ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Μπράγκα. Αν περάσουν οι Ιταλοί,τότε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ,στην κλήρωση της Πέμπτης,θα είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας,αλλιώς,αν δηλαδή περάσει η Μπράγκα, θα πρέπει να περιμένει ως αύριο το θαύμα της Ντιναμό Κιέβου. Στοιχηματικά,ο Άσος δεν έχει άσχημη αν και αγωνιστικά στο πρώτο παιχνίδι η Μπράγκα,έπαιξε καλύτερα. 

109 Παναθηναϊκός - Μάλαγα > 2,35 - 3,25 - 2,50 > U1,65 - Ο1,80Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α. Αθήνα
Διαιτητής:Τομ Χάραλντ Χάγκεν
Τηλεοπτική Κάλυψη:Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός,όπως είπαμε και παραπάνω,στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας δεν έβαλε ούτε ένα τέρμα και αυτό δεν του αφήνει,απόψε και πολλές ελπίδες. Βέβαια,η Μάλαγα έχει αδυναμίες στην άμυνα,τις οποίες καλύπτει απο την μέση και μπροστά με το κέντρο και την επίθεση που διαθέτει,παρά τους παίχτες που έχουν αρχίσει και φεύγουν. Οι πράσινοι στερούνται παίχτες όπως ο Μπουμσόνκ,αλλά και ο Κουίνσι. Στοιχηματικά,είναι ωραίο το σετ αποδόσεων,αλλά το over αυτή την φορά,δύσκολα δεν θα έρθει. 

110 Χάποελ Κίριατ Σμόνα - Μπάτε Μπορίσοφ > 2,25 - 3,10 - 2,60 > U1,60 - Ο1,85
Δαιτητής:Βίκτορ Κασαϊ
Τηλεοπτική Κάλυψη: - 

Το τελευταίο παιχνίδι,για το σημερινό πρώτο μέρος των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των πλεϊ οφ. Ομάδες,που στηρίζονται αρκετά στην έδρα είναι και οι συκγκεριμένες. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να μπλέξουμε με κάποιο σημείο νικητή,απλά περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο. 


Εν Συντομία...
106 Άντερλεχτ - ΑΕ Λεμεσού > Over > 1,70
107 Μάριμπορ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ > > Goal-Goal > 1,50
108 Ουντινέζε - Μπράγκα > Άσος > 1,85
109 Παναθηναϊκός - Μάλαγα > Διπλό > 2,50
110 Χάποελ Κίριατ Σμόνα - Μπάτε Μπορίσοφ > Goal-Goal > 1,55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου