Σελίδες

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

David Beckham: «Θέλω να με θυμούνται ως ποδοσφαιριστή»


Η φήμη του έξω από τα γήπεδα κοντεύει να επισκιάσει τη φήμη του ως ποδοσφαιριστή, ώστε να μην αναγνωρίζεται το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί καθόλου ο σταρ της μπάλας, David Beckham. Σε συνέντευξή του στο βρετανικό Esquire ο Beckham αποκαλύπτει την ανησυχία του πώς θα τον θυμάται ο κόσμος τη στιγμή που θα φύγει από τα γήπεδα. Αν και βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, δεν φαίνεται πρόθυμος ακόμη να αποσυρθεί. Όταν τον ρώτησαν πώς θέλει να τον θυμούνται, απάντησε: «Σαν έναν σκληρά εργαζόμενο ποδοσφαιριστή! Θέλω να με θυμούνται αρχικά σαν έναν καλό και επιτυχημένο ποδοσφαιριστή γιατί αυτό έκανα για πολλά χρόνια. Και μετά ποιος ξέρει ύστερα από αυτά;».


Όσο για την καριέρα του ως μοντέλου ανέφερε: «Με τα χρόνια σίγουρα γίνεται ευκολότερο (να βγάζει τα ρούχα του στις φωτογραφήσεις), αλλά όταν βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη και είδα την αφίσα με τα εσώρουχα, ήταν κάπως... αποθαρρυντικό. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου και ο φωτογράφισα. Ένας τύπος πέρασε δίπλα μου και λέει ‘Ω Θεέ μου! Έχεις δει το πουλί σου εκεί πάνω; Κάτι αηδιαστικό σαν αυτό. Ήταν κάπως αστείο». 


Λόγω της διασημότητάς τιου φίλοι του είναι μερικοί από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες του πλανήτη. Όσο για τη φιλία του με τον πρίγκιπα William είπε: «Είναι μία πολύ φυσιολογική σχέση. Όπως και με τον Harry. Είναι πολύ καλοί. Αγαπούν το άθλημά τους. Ο William στηρίζει την Άστον Βίλας, δυστυχώς, και γι’ αυτό τον πειράζω!». 


Αν και στο πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει πολλές φορές στιλ, τονίζει ότι ποτέ δεν φορά προσωπείο. «Αυτό που βλέπετε, αυτό είμαι εγώ. Κι αυτό δεν θα αλλάξει... Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω».

Πηγήhttp://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-136367-Title-david-beckham-thelo-na-me-thumountai-os-podosfairisti.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου