Σελίδες

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Συμφωνία ΕΡΤ-Nova για στιγμιότυπα,Αλέφαντος και «Τηλε-Άστυ», ο Ατρόμητος σε Nova



Τελικά θα βγει κανονικά μεθαύριο η «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΤ και μάλιστα με στιγμιότυπα των αγώνων της πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, καθώς ΕΡΤ και Nova, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά τους απ' την δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ θα μπορεί να προβάλλει τα στιγμιότυπα των αγώνων μετά τις 10 το βράδυ, ώρα που θα αρχίζει η «Αθλητική Κυριακή» και αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της Κυριακής. 

Αλέφαντος απόγευμα και αλλαγή τίτλου στο «Τηλε-Άστυ» 
Η δευτεριάτικη εκπομπή, «Δοκάρι και μέσα» του Τηλε-Άστυ που παρουσιάζει ο Γιάννης Καρατζαφέρης και καλεσμένος (για τον σχολιασμό της επικαιρότητας στη Σούπερ Λίγκα) είναι ο Νίκος Αλέφαντος θα κάνει πρεμιέρα στις 27/8, αλλά δεν θα προβάλλεται, πλέον, στις 23.00, αλλά στις 18.00. 

Αυτό, γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «Τηλε-Άστυ» που αλλάζει όνομα (Α.Ρ.Τ.) και λογότυπο θα μετατρέψει την βραδινή του «ζώνη», μετά τις 21.00, σε καθαρά ενημερωτική, με μεταγραφές-έκπληξη. 


Αρχίζει το US OPEN τένις... 
Eurosport και μέσω αυτού η Nova και η ΟΤΕ TV ξεκινούν τις μεταδόσεις του τουρνουά τένις US OPEN. 

Η πρώτη ημέρα των αγώνων είναι η Δευτέρα (27/08), με το Eurosport και το Eurosport 2 να ακολουθούν την εξέλιξη του τουρνουά για δύο εβδομάδες. Συνολικά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 270 ώρες ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ κάλυψης των παιχνιδιών, με το Eurosport και το Eurosport 2 να προσφέρουν 24 ώρες τένις 
καθημερινά για τις πρώτες 9 ημέρες των αγώνων! 

Οι ζωντανές μεταδόσεις ξεκινούν καθημερινά στις 18:00 και συνεχίζονται έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, με τους τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής για εικόνες υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω του Eurosport HD. 

Τα δύο κανάλια θα έχουν το δικαίωμα επιλογής εικόνας από 7 διαφορετικά κορτ, ώστε να προσφέρουν στους τηλεθεατές τις εντονότερες στιγμές του Αμερικανικού Όπεν. 

Κοντά σας, θα είναι με τις μεταδόσεις τους οι Περικλής Μακρής, Γιώργος Πολύζος, Παναγιώτης Λούτας, Τάσος Βαρβάτος, Διονυσία Γιώτη, Μάνος Μπολιεράκης και Μαρίζα Γεωργίτση. 

Στη διάθεση των φίλων του τένις στην Ελλάδα θα βρίσκεται και η υπηρεσία Eurosport Player, η οποία θα προσφέρει ζωντανές εικόνες από κάθε ένα από τα 7 προσφερόμενα κορτ, αλλά και αναμετρήσεις on-demand στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη. 

Μέσω του eurosport.com προσφέρεται η πρόσβαση σε συνεντεύξεις, ειδήσεις, αποτελέσματα και live εξέλιξη των αγώνων. 

Στη Nova ο Ατρόμητος 
Σε επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες (23/8), η Nova ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει τη ρεβάνς, Νιούκαστλ-Ατρόμητου, για τα πλέι-οφ του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη. H ανακοίνωση: «Η NOVA εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής σε Ελλάδα και Κύπρο και του εκτός έδρας αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στη Newcastle στο πλαίσιο των play off του Europa League. 

Η ομάδα του Γιώργου Σπανού, με την καθοδήγηση του εμπειρότατου Ντούσαν Μπάγιεβιτς, θα αναμετρηθεί σε αγγλικό πλέον έδαφος σε έναν αγώνα φωτιά με στόχο την ανατροπή του 1-1 και την πρόκριση στη Φάση των Ομίλων του Europa League».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου