Σελίδες

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνος στόχος η άνοδος για τον Παναιτωλικό


Χθες το απόγευμα στις 4,στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός και στην αίθουσα τύπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των παιχτών της ομάδας του Αγρινίου,για την σεζόν 2012-2013 στην Football League. Στην συνάντηση αυτή υπήρξε μια μικρή παρουσίαση του έμψυχου υλικού,αλλά και μερική αναφορά στα τμήματα υποδομής.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν: Νίκος Καραγεωργίου, Γιώργος Κούσας και Μάκης Μπελεβώνης, λέγοντας τα εξής:

Νίκος Καραγεωργίου: Μιλώντας με πάθος,για δεύτερη φορά σε λίγο χρονικό διάστημα από την παρουσίασή του,ο προπονητής του Παναιτωλικού,έδωσε να καταλάβουμε ότι η ομάδα δεν βάζει κάποιον άλλο στόχο πέρα από αυτόν της ανόδου. Ζήτησε από τους παίχτες να παίξουν με πάθος και να δείξουν πως είναι σε θέση να πάρουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν,σε έναν πραγματικό μαραθώνιο σαράντα ή και παραπάνω αγωνιστικών, έτσι ώστε η ομάδα να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που χρειάζονται για την κατάκτηση μιας από τις τέσσερις θέσεις που δίνουν το »μαγικό» χαρτάκι της ανόδου,στην Super League. Απο τους δημοσιογράφους της πόλης,τους οπαδούς και τον απλό κόσμο ζήτησε υπομονή ξεκαθαρίζοντας πως δεν ψάχνουμε για τυχόν δικαιολογίες. »Πρέπει όλοι μας να γίνουμε ένα και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου,αν έρθει και το πρωτάθλημα ακόμα καλύτερα»,ήταν μερικά από τα λόγια του.

Γιώργος Κούσας: »Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά,είμαστε ενωμένοι για τον στόχο μας. Θέλουμε την κριτική,αρκεί να μένει πάντα σε λογικά πλαίσια. Ο κόσμος μαζί μας. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο γήπεδο».

Μάκης Μπελεβώνης: »Απο ένα διαφορετικό πόστο φέτος,θα προσπαθήσω για το καλύτερο,μα πάνω απ’όλα είναι η ίδια η ομάδα,ο Παναιτωλικός».

Στην αρχή,ο Νίκος Καραγεωργίου με βάση την τοποθέτηση που υπήρξε στα καθίσματα (από την μία μεριά οι δημοσιογράφοι και από την άλλη οι παίχτες) ανέφερε με πολύ δόση χιούμορ,πως κάτι τέτοιο του δείχνει »Δύο Παρατάξεις».

Προσωπικά, έχω να πω πως για πρώτη φορά ένιωσα στο γενικό κλίμα, μια αισιοδοξία από όλους και το γεγονός ότι έχουν μείνει στην άκρη τυχόν προσωπικές κόντρες, για το καλό της ομάδας.

Πάρης Μάζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου