Σελίδες

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μια πρεμιέρα όλο χαρά!



Ένα ακόμη τηλεοπτικό παρεάκι, αυτό της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, πήρε σήμερα το πρωί τη σκυτάλη της πρεμιέρας κι εμείς ήμασταν εκεί για να το παρακολουθήσουμε. Στις 10:00 ακριβώς η πέμπτη σεζόν του "Μες στην καλή χαρά" έγινε πραγματικότητα! 

Η Ναταλία Γερμανού, προφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη, έκανε την εμφάνισή της με ένα κομψό, λευκό φόρεμα, που τόνιζε ιδιαίτερα την σιλουέτα της. Αφού μας καλημέρισε, μας καλωσόρισε στον πέμπτο κύκλο του... "Lost", όπως χαριτολογώντας είπε και η ίδια, καθώς έμειναν μόνο όσοι... επέζησαν! Λίγο αργότερα, η Ναταλία μας παρουσίασε ένα-ένα τα μέλη της νέας ομάδας της, αφιερώνοντας ένα συγκεκριμένο κομμάτι στον καθένα. Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ευαγγελία Αραβανή και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μπήκαν στο πλατώ σταδιακά, δίνοντας καθένας τη δική του πινελιά στο παζλ της εκπομπής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιστροφή του... ασώτου υιού, Παύλου Σταματόπουλου, ο οποίος μετά το σύντομο πέρασμά του από το "Πρωινό Ant1", επανήλθε στην ομάδα του "Μες στην καλή χαρά". Το χιούμορ, τα πειράγματα και η καλή διάθεση ήταν εμφανή στοιχεία από νωρίς, με τη Ναταλία Γερμανού να λέει στον Παύλο Σταματόπουλο: "Εσύ επέστρεψες στην εκπομπή... προτιμούσα να επέστρεφε το Σισσάκι αλλά τέλος πάντων!"

Πρώτη καλεσμένη με πολύ καλό ποδαρικό για το "Μες στην καλή χαρά" ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε στον κλειστό γάμο της τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και στα επόμενα θεατρικά της βήματα. Εκεί ήταν - όπως είχε αποκαλυφθεί από χθες το βράδυ - και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία τραγούδησε και μίλησε για τις κακόβουλες κριτικές που λαμβάνει κατά καιρούς για τις προσπάθειες που καταβάλλει στον χώρο της μουσικής.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα αυτή καθ' αυτή, ομολογώ πως ήταν μία αξιόλογη και αξιοπρεπής πρεμιέρα, χωρίς τις περσινές... ίντριγκες από την πρώτη μέρα (θυμόσαστε τον περίφημο καφέ που έριξε η Παπαβασιλείου στην Γερμανού!) και χωρίς στιγμές βαρετής και ακατάπαυστης φλυαρίας. Όλοι φάνηκαν σχετικά άνετοι, το νέο δίδυμο Αραβανή-Χατζηδάκης ήταν σαφώς καλύτερο και πιο ενεργό στη ροή της εκπομπής από το περσινό Παπαβασιλείου-Λαγιόπουλος, ενώ και η επιστροφή των αγαπημένων μας ειδήσεων του Παύλου Σταματόπουλου ήταν από τα highlight της πρεμιέρας. Γενικότερα, μας δόθηκε η αίσθηση πως το "Μες στην καλή χαρά" επέστρεψε με την γνωστή και δοκιμασμένη "συνταγή", όμως η συνταγή αυτή εμπλουτίστηκε με περισσότερα και καλύτερα υλικά! Ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό! Και τηρώντας τις... παραδόσεις, δίνω ένα ισχυρότατο 9 στην πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού, ανεβάζοντας πολύ τον πήχη για την "Ελένη" που έρχεται τη Δευτέρα, αλλά και για το "Πρωινό mou" στις αρχές Νοέμβρη!

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου