Σελίδες

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Καραγεωργίου: «Δική μου ευθύνη η ήττα του Παναιτωλικού»


Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση απέναντι στην Καλλονή και στάθηκε στο χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά ο Καραγεωργίου δήλωσε:

«Είμαστε άτυχοι στη φάση του πέναλτι. Περίμενα περισσότερο καλή και συνδεδεμένη την ομάδα. Πρέπει από εδώ και πέρα να καταλάβουμε όλοι ποια είναι η Β’ Εθνική. Και αυτό το γρηγορότερο δυνατό. Υπήρχε πίεση από την αρχή του παιχνιδιού και ελπίζουμε ότι θα ρεφάρουμε σε εκτός έδρας παιχνίδι για ρους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Για μένα είναι άδικο το αποτέλεσμα. Η Καλλονή ήταν διαφορετική ομάδα από ότι στο πρόσφατο φιλικό. Από αύριο ξεκινάμε εντατική δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.

Ο αγώνας είχε κακή εξέλιξη για μας, με κακό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά, όμως θα μπορούσαμε, αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι να κερδίζαμε χωρίς να είμαστε καλοί. Η Καλλονή θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος. Είχαμε πίεση και άγχος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Πρέπει και εγώ και οι παίκτες να προσαρμοστούμε στην κατηγορία. Δεν είναι αυτός ο Παναιτωλικός που όλοι είδαμε σήμερα. Χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Η ομάδα όμως έχει αξία».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου