Σελίδες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Λίνεν: «Πάμε για νίκη με ΠΑΟ»


Η πρώτη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έφερε χαμόγελα στην Ένωση με τον Έβαλντ Λίνεν να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ο Γερμανός τεχνικός πάντως έστειλε το μήνυμά του για την επόμενη ημέρα και το ματς με τον Παναθηναϊκό. 


Ο Γερμανός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες μιλώντας στα αποδυτήρια των Σπατών. «Θέλω να πως σε όλους συγχαρητήρια για την νίκη. Σε όλους σας εδώ μέσα και μακάρι να μας δώσει δύναμη και καλή ψυχολογία για την συνέχεια». Εν συνεχεία ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χθες τονίζοντας: «Έχουμε θετικά και αρνητικά. Το καλό είναι ότι δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία και ότι βγάζαμε σωστά και γρήγορα την μπάλα από την άμυνα. Ωστόσο, ήμασταν πολύ κακοί στην ανάπτυξη και κυρίως από τα άκρα. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ και άμεσα εκεί».


Στη συνέχεια ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. «Το ματς τελείωσε, νικήσαμε, τέλος εδώ…  Δεν μένουμε εκεί. Υπάρχει ο Παναθηναϊκός μπροστά μας. Τον είδα δύο φορές σε παιχνίδι του στην έδρα του και θα τον δω ξανά σε video μέσα στην εβδομάδα. Θέλω πάλι να δουλέψουμε καλά και να πάμε για την νίκη την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά ο Λίνεν στους «κιτρινόμαυρους».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου