Σελίδες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Κάτια Δανδουλάκη


Νοσηλεύτηκε με υψηλό πυρετό

Είχαμε γράψει ότι το γεγονός ότι η Κάτια Δανδουλάκη ξεκίνησε την εκπομπή Dancing with the stars φορώντας ένα φουστάνι και κατέληξε τυλιγμένη σε μια γούνα -κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως- οφείλονταν στο ότι ήταν άρρωστη με υψηλό πυρετό, τόσο υψηλό που ο γιατρός της, την ανάγκασε να ακυρώσει τις επόμενες παραστάσεις στο θέατρο ώστε να ξεκουραστεί.

Όμως ο πυρετός εξακολουθούσε να παραμένει υψηλός και τη Δεύτερα, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να επισκεφτεί εκτάκτως το Ερρίκος Ντυνάν για περαιτέρω εξετάσεις. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η γρίπη και ο πυρετός που την ταλαιπωρούσε εδώ και μέρες εξελίχθηκαν σε γρίπη βαριάς μορφής και με δεδομένο ότι ο οργανισμός της ήταν εξουθενωμένος από την πολύ δουλειά και την ελαχίστη ξεκούραση, αποφάσισαν να την κρατήσουν μέσα στο νοσοκομείο και να της χορηγήσουν αντιβίωση.

Εξάλλου και η Κάτια προτίμησε να μείνει στο νοσοκομείο και να πάρει κάθε προφύλαξη μιας και δεν θέλει να ξαναζήσει αυτό που πέρασε πριν χρόνια με την πνευμονία που την ταλαιπώρησε και έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της. Οι γιατροί πιστεύουν ότι μέχρι το Σάββατο η Κάτια θα είναι καλά και θα επιστρέψει στη σκηνή του θεάτρου "Κάτια Δανδουλάκη". Ελπίζουμε σύντομα να γίνει καλά και έχει τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση!

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου