Σελίδες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Μοναξιά» ΑΝΤ1 με Ολυμπιακό!


Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού απ' την συνέχεια του Europa League που είναι αποτέλεσμα της ήττας των «πρασίνων» απ' την Τότεναμ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μοναδική ελληνική ομάδα, η οποία θα συνεχίσει στην Ευρώπη και την συγκεκριμένη διοργάνωση και ο ΑΝΤ1 θα είναι το κανάλι που θα μεταδίδει τους αγώνες του (δύο ή περισσότερους αν οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίσουν και πέρα απ' τους «32»)... 

Η Nova θα μεταδίδει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League. Θυμίζουμε πως ελληνική παρουσία δεν θα υπάρχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στις φάσεις των νοκ-άουτ, με ΝΕΤ και Nova να «αρκούνται» στους αγώνες ανάμεσα σε ξένες ομάδες. 

Τα «πάντα όλα» στη Nova! 
H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, βάζει τα… καλά της και ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της, το ελληνικό «El Classico», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. 

Η 14η αγωνιστική της Superleague… μαγνητίζει το ενδιαφέρον, λόγω και του μεγάλου ντέρμπι των δύο «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου (19.30). Οι γηπεδούχοι «πράσινοι» μπροστά στο κοινό τους, θέλουν τη νίκη προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση και παράλληλα να βάλουν τέλος στο αήττητο των «ερυθρολεύκων». 

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, θέλει και αυτός την νίκη μέσα στο «άντρο» του αντιπάλου του, έτσι ώστε να αφήσει ακόμη περισσότερο πίσω στην βαθμολογία τον Παναθηναϊκό και από την άλλη να βάλει ένα ακόμη… λιθαράκι στην επέκταση του αήττητου και κατ’ επέκταση στην κατάκτηση του τίτλου. 

Η Nova ετοιμάζει υπερπαραγωγή (πάνω από 100 άτομα για την πλήρη κάλυψη και κάμερες HD σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου) για το ντέρμπι της Superleague και από νωρίς το απόγευμα μας βάζει στο κλίμα του αγώνα. 
Από το NS1 στις 17.15 (με τη λήξη του ντέρμπι του Μάντσεστερ) θα προβληθεί η ειδική εκπομπή – αφιέρωμα με τίτλο «Τα ντέρμπι της ζωής μας» και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιώρη. 

Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι η παρουσίαση όλων των ντέρμπι που έχουν πραγματοποιηθεί με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, από το 1960 (χρονιά σύστασης της Α εθνικής) μέχρι και πέρυσι. Ανά δεκαετία οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα γκολ απ’ όλους τους αγώνες και ιστορίες που προέκυψαν μέσα από τα ντέρμπι των αιωνίων. 

Στις 18.00 την σκυτάλη παίρνει το pre game show, με τον Γιάννη Πάγκο, από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ με καλεσμένους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Κώστα Φραντζέσκο και Πέτρο Ξανθόπουλο και τους καλλιτέχνες Κώστα Φραγκολιά και Γιώργο Λιανό. 

Στις 19.30 θα ακολουθήσει από το NS1/NS1HD η απευθείας μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. 

Εκτός όμως από το μεγάλο ντέρμπι, η 14η αγωνιστική περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά παιχνίδια. Το Σάββατο 8/12 το απόγευμα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, η Κέρκυρα τον ΠΑΣ Γιάννινα και το βράδυ ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στο Περιστέρι τον ΟΦΗ. 

Την Κυριακή 9/12 τα παιχνίδια του προγράμματος είναι σημαντικά ως προς τους στόχους των ομάδων με βάση την βαθμολογική τους θέση. Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Βέροια, ο Αστέρας Τρίπολης τον Άρη και η Ξάνθη τον Πανιώνιο 

Το Σάββατο 8/2 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις: 

17.15 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένη Δαδαλιάρα από το NS1/NS1HD 

17.15 Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Άκη Κουζούλη από το NS2/NS2HD 

19.30 Ατρόμητος – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2/NS2 HD 

Την Κυριακή 2/2 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια: 

15.00 Πλατανιάς – Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Σπύρου Δημολίτσα από το NS1/ΝS1HD 

17.15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βασίλη Μαρκόπουλου και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS3 

17.15 Ξάνθη – Πανιώνιος σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένη Δαδαλιάρα και του Γιώργου Βασιλείου από το NS4 


19.30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη, στο ρεπορτάζ των δύο πάγκων θα είναι ο Νίκος Τζουάννης και ο Νίκος Γαβαλάς, ενώ στο ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ θα βρίσκονται οι Γιώργος Αργυρόγλου, Αποστόλης Λάμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος από το NS1 HD/ NS1 


Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα! 
Την Δευτέρα 10/2, στις 19.30, ο Πανθρακικός υποδέχεται την ΑΕΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένη Δαδαλιάρα και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS1 HD/ NS1. 

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου 
Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος - ΟΦΗ, δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1. 

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής. 

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών! 

Web TV από το novasports.gr 
Ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικά επιλεγμένους αγώνες από το Web TV του novasports.gr.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου