Σελίδες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πληρώνει από τώρα η Μπάγερν!


Στοιχηματική εταιρεία αποφάσισε να κάνει... δώρο Χριστουγέννων στους πελάτες της, πληρώνοντας από τώρα όσους είχαν βάλει τα λεφτά τους στη Μπάγερν Μονάχου για το Πρωτάθλημα Γερμανίας.


Είναι γεγονός ότι με την εικόνα που δείχνουν οι Βαυαροί δείχνουν  ότι δεν γίνεται να χάσουν τη φετινή σαλατιέρα. Πριν καν το τέλος του πρώτου γύρου όμως, η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε να πληρώσει! Η ομάδα του Χάινκες έχει «χτίσει» μια διαφορά 11 βαθμών από τη δεύτερη Λεβερκούζεν, την μοναδική που έχει καταφέρει να την κερδίσει φέτος και βγάζει μια αίσθηση υπεροχής, με πλήρες ρόστερ και σταθερότητα. Είναι πιθανόν να σπάσει και το ρεκόρ των 81 πόντων από την Ντόρτμουντ την περσινή χρονιά. Οι άνθρωποι της εταιρείας λοιπόν αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσους στοιχημάτισαν ότι θα πάρει τον τίτλο, αφού τον θεωρούν... άχαστο!


«Η κυριαρχία της Μπάγερν και η ποιότητα και η δύναμη σε βάθος που έχουν στην ομάδα τους μιλάει από μόνη της. Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί. Δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα από τον δεύτερο, αλλά επίσης και η τεράστια διαφορά τερμάτων τους με +37 που τους δίνει τον έξτρα πόντο», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου