Σελίδες

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Λαζόπουλος...Φευγουλέας



Η φιλόδοξη σειρά πράγματι θα γίνει και όπως λένε οι έγκυρες πληροφορίες μας οι μηχανές έχουν μπει στο…φουλ προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματά της στις αρχές Ιανουαρίου και να βγει κατά τέλη Φλεβάρη. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι η…κεφαλή της ομάδας που ετοιμάζεται με τρέλα και μεράκι και έχει τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο για όλα. 

Από τα σενάρια,την διανομή,τους συντελεστές, το σκηνικό,τα κοστούμια κλπ κλπ. Γνωστός τελειομανής δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και πως θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο… Τις μέρες αυτές τρέχει "μαραθώνιο" πηγαίνοντας απ’το πλατό που στήνεται με τους βασικούς,μόνιμους χώρους που θα…παίζουν στην δουλειά,στα καστ για τους ρόλους και …τρέχει και τους συνεργάτες του ανάλογα! Πολλές-πάμπολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει, αλλά από τη μια που τον ήθελε σε δίλημμα ξεμπέρδεψε. 

Να … παίξει κανείς ή να μην παίξει,αναρωτιόταν και επειδή ξέρει καλά ότι η συμμετοχή του στη δουλειά θα την έκανε ακόμα ελκυστικότερη για τους τηλεθεατές,αποφάσισε να αναλάβει έναν απ’ τους ρόλους-κι όχι όποιον κι όποιον αλλά έναν παλιό και αγαπημένο του που δεν είναι άλλος από του αστυνομικού διευθυντή Φευγουλέα που…έγραψε την δική του ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους του! 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, είναι ο Φευγουλέας που θα κάνει τις ανακρίσεις, έχοντας την αρωγή δύο ακόμα αστυνομικών οργάνων-τους οποίους προφανώς όπως και παλαιότερα θα… κανιβαλίζει,χωρίς να χάνει την ευκαιρία να κάνει φυσικά και βιτριολική κριτική για …οτιδήποτε κινείται γύρω του.

tvzapping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου