Σελίδες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Βέφα Αλεξιάδου: Από εμένα η νοικοκυρά μάθαινε να μαγειρεύει!


Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και σχολίασε τις σημερινές εκπομπές μαγειρικής και τη συνεισφορά τους στην καθημερινότητα της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς.

Η διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα δήλωσε: «Από τις δικές μου εκπομπές η νοικοκυρά μάθαινε να μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά, ενώ σήμερα η τέχνη της μαγειρικής αντιμετωπίζεται σαν διασκεδαστικό παιχνίδι,, κάτι που με θυμώνει. Το μόνο που χρειάζεσαι για να βγεις στην τηλεόραση στις μέρες μας είναι διάθεση. Το τι γνωρίζεις από μαγειρική, τι θα παρουσιάσεις και τι θα πεις, λίγο ενδιαφέρουν».

Μάλιστα, η Βέφα Αλεξιάδου εξήγησε και τι είναι αυτό που την ενοχλεί στις υπάρχουσες εκπομπές μαγειρικής: «Η φρενίτιδα που έχει καταλάβει τους πάντες με το γκουρμέ! Ψάχνουν ό,τι παράξενο σε υλικά και σάλτσες, περισσότερο για να εντυπωσιάσουν παρά για να μαγειρέψουν. Για μένα γκουρμέ είναι ένα φαγητό τόσο καλομαγειρεμένο, που να δίνει χαρά στον ουρανίσκο, και όχι κάποιο με παράξενο όνομα και αρχιτεκτονική εμφάνιση. Πιο γκουρμέ από τα καλομαγειρεμένα ελληνικά φαγητά δεν υπάρχουν».

yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου