Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τα αθλητικά που μένουν στην «ελεύθερη» τηλεόραση!


Λίγες ώρες πριν μπούμε στο 2013 ειναι εμφανής η κυριαρχία της συνδρομητικής τηλεόρασης έναντι της ελεύθερης εμβέλειας στη μετάδοση αθλητικών γεγονότων... 

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι τι μπορούμε να περιμένουμε για τη νέα χρονιά όπου, πάντως, δεν αναμένεται να συμβεί κάποια ραγδαία αλλαγή. Nova και ΟΤΕ θα συνεχίσουν να έχουν την συντριπτική πλειονότητα των αθλητικών γεγονότων, αλλά (τηρουμένων των οικονομικών δεδομένων) όσα θα βλέπουμε απ' την «ελεύθερη» τηλεόραση δεν θα είναι λίγσ. 

Έτσι: Η ΕΡΤ έχει τον ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ κάθε αγωνιστική Τετάρτη, την Ευρωλίγκα και την Α1 μπάσκετ, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεταδόσεις της Α1 βόλεϊ γυναικών και κάποιων αγώνων μικρότερων σπορ. 

Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στην πρώτη σεζόν της τριετίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Europa League και θα συνεχίσει ως (και) τη σεζόν 2014-15. 

Το MEGA θα δείξει (παράλληλα με τον ΟΤΕ) τους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και, τέλος, το Sport TV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ξένων Πρωταθλημάτων που, κυρίως, έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον (πολλά παιχνίδια βρίσκονται στο κουπόνι). 

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι Nova και ΟΤΕ TV έχουν το μεγαλύτερο μέρος του «φιλέτου», η κατάληξη της ...μάχης των δύο συνδρομητικών, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ Λιγκ, την τριετία 2013-16, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου