Σελίδες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Τρικλοποδιά» της Μίλαν στη Γιουβέντους για Ντρογκμπά


Έτοιμος να κάνει… χαλάστρα στη Γιουβέντους είναι ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος φέρεται να έβαλε στο… στόχαστρο τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο πρώην άσος της Τσέλσι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Κίνα.

Η μεταγραφή του στη μακρινή Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάη Σένουα, αμέσως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, προκάλεσε έκπληξη. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ωστόσο, δεν δείχνει ικανοποιημένος με την επιλογή του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Μια από τις ομάδες που εκδήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Γιουβέντους, η οποία ψάχνει ένα δυνατό και έμπειρο σέντερ φορ, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της, ενόψει του δεύτερου μισού της χρονιάς. Οι υποχρεώσεις της «Μεγάλης Κυρίας» τόσο στην Ιταλία, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Νίκλας Μπέντνερ, υποχρεώνουν τους ανθρώπους της να αναζητήσουν μια αξιόπιστη λύση, την οποία έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο του Ιβοριανού άσου.

Πληροφορίες που συνέλεξε το συνδρομητικό «Sky», όμως, κάνουν λόγο για «σφήνα» της Μίλαν στην επικείμενη μετακόμιση του Ντρογκμπά στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, ο Αντριάνο Γκαλιάνι είναι έτοιμος να «βολιδοσκοπήσει» τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή και, αν είναι δυνατόν, να τις ικανοποιήσει. Στα «ατού» των «ροσονέρι» είναι η πρόθεση της ομάδας του Μιλάνου να προσφέρει συμβόλαιο με χρονική διάρκεια μεγαλύτερη από τους έξι μήνες που προσφέρει η «Γιούβε».

Ο Ντρογκμπά έχει δηλώσει πως, αν επιστρέψει, επιθυμεί ένα… κανονικό συμβόλαιο και όχι ένα εξάμηνης διάρκειας. Κάτι που η Γιουβέντους δεν προσφέρει, σε αντίθεση με τη Μίλαν.

Πιθανώς ένα ακόμα μεταγραφικό σίριαλ βρίσκεται στα πρώτα του επεισόδια. Αναμένουμε τη συνέχεια. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου