Σελίδες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δίπλα σε Βιλανόβα ο Μουρίνιο!



Συγκλονισμένος ο Ζοσέ Μουρίνιο για την κατάσταση του Τίτο Βιλανόβα τόνισε πως είναι στο πλευρό του, αλλά και δίπλα στην οικογένειά του τεχνικού της Μπάρτσα.

Στο περσινό Σούπερ Καπ Μουρίνιο και Βιλανόβα είχαν γίνει εχθροί, με τον Πορτογάλο να... βγάζει το μάτι του Ισπανού. Όλα αυτά όμως μέσα στο γήπεδο, μιας και  η σοβαρότητα της κατάστασης του τεχνικού της Μπαρσελόνα έχει συγκλονίσει τον Μουρίνιο. Μετά την πρώτη επέμβαση, ο «Special One» του είχε σφίξει το χέρι δίνοντας έτσι τέλος στην... κόντρα. Ο Μουρίνιο ήταν σοκαρισμένος όπως και όλη η Ισπανία από τη νέα σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και με δηλώσεις του εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον Τίτο Βιλανόβα και την οικογένειά του. 

«Δεν χρειάζεται ό,τι κάνω να το μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι. Αν έχω μιλήσει μαζί του ή αν του έχω στείλει μήνυμα είναι κάτι προσωπικό. Όταν ένας συνάδελφος έχει ένα πρόβλημα υγείας, είμαστε όλοι μαζί του. Δεν είμαστε μόνο δίπλα στον Τίτο, αλλά και στους συγγενείς του, οι οποίοι περνάνε δύσκολες στιγμές μαζί του» τόνισε ο Μουρίνιο εμφανώς συγκλονισμένος. 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου