Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για Δανέζη


Εμφραγμα υπέστη ο δημοσιογράφος του MEGA Σωτήρης Δανέζης, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr και υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική με μπαλονάκι. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. 

Ο Δανέζης το μεσημέρι της Τετάρτης ένιωσε κάποια δυσφορία και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο «Γ. Γενημματάς» όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στην καρδιά για διάνοιξη των αρτηριών. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Oλοι οι δημοσιογράφοι του gazzetta.gr του εύχονται περαστικά και γρήγορα επιστροφή στις επάλξεις της μαχητικής δημοσιογραφίας, την οποία ασκεί..

Ο Σωτήρης είναι δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής επί σειρά ετών και παρουσιαστής ειδήσεων του Mega. Σπούδασε δημοσιογραφία στο London College of Communication - University of the Arts.

Άρχισε να εργάζεται στο ραδιόφωνο το 1990. Από το 1993 ως το 1999 ήταν ρεπόρτερ και παρουσιαστής στον ΣΚΑΙ-Alpha. Το 2000 εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega. Τρία χρόνια αργότερα παρουσίασε το πρώτο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης».

Το 2008, του απονεμήθηκε το βραβείο του Ιδρύματος Αθ. Μπότση. Έχει τιμηθεί από την ΕΣΗΕΑ, το Δήμο Αθηναίων και το Δήμο Θεσσαλονίκης, τους Γιατρούς του Κόσμου, συλλόγους, ΜΚΟ και οργανώσεις. Στα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2007», η αποστολή του στο Αφγανιστάν βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Δημοσιογραφικό Ρεπορτάζ». 
Κείμενα του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά.

gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου