Σελίδες

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζει τον «πιστολέρο»!



Ο Κώστας Μήτρογλου είναι εκείνος που έχει πάρει το προβάδισμα έναντι του Ραφίκ Τζιμπούρ για την επίθεση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.


Δίχως δοκιμές και φαβορί ο Μήτρογλου


Η προπόνηση του Σαββάτου δεν είχε ούτε δοκιμές ούτε κάποιες ιδιαίτερες επισημάνσεις από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που έχει την πρόθεση πάντως να μιλήσει ξανά άμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Βάσει των δοκιμών που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και των ενδείξεων η πιο πιθανή ενδεκάδα θα είναι με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά, στο κέντρο της άμυνας τους Σιόβα και Μανωλά και αριστερά τον Χολέμπας.


Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα τοποθετηθούν οι Μοντέστο και Μανιάτης και πιο μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Στα δύο άκρα θα αγωνιστούν ο Αμπντούν με τον Φουστέρ και βασικός φορ θα είναι ο Μήτρογλου. Ο Μητρο-γκόλ είναι σε ανοδική αγωνιστική πορεία αλλά και σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, κάτι που ωθεί τον προπονητή του στο να το βάλει στο αρχικό σχήμα.


Μία θέση στην βασική 11άδα διεκδικούν με αξιώσεις οι Μασάντο (σ.σ. σύμφωνα με την αίσθηση ορισμένων στου Ρέντη θα είναι βασικός στο ΟΑΚΑ αντί του Φουστέρ), Γκρέκο, Κοντρέρας και Τζιμπούρ. Εξ αυτών ο Πορτογάλος με τον Τζιμπούρ είναι εκείνοι που έχουν τις πιο πολλές ελπίδες για να χριστούν βασικοί σε σχέση με τον Ιταλό και τον Χιλιανό στόπερ.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας πρόκειται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ενώ στου Ρέντη θα γίνει και προβολή βίντεο ενόψει Παναθηναϊκού. Σε αυτήν θα υπάρξει εκτενή ανάλυση του προφίλ των «πρασίνων» με τα υπέρ και τα κατά τους αλλά το πως θα αναπτυχθεί και θα λειτουργήσει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός.

Θέλει γρήγορο γκολ ο Ζαρντίμ

Ο Ζαρντίμ πάντως θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο Πορτογάλος περιμένει από τους παίκτες του να ασκήσουν μεγάλη πίεση προς εκείνους του Παναθηναϊκού αλλά και να βάλουν ένα γρήγορο γκολ. Οι προσδοκίες του για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα πέσουν στην... μάχη με τον αιώνιό τους αντίπαλο είναι να έχουν ισορροπία και πειθαρχία σε όλες τους τις γραμμές.

Επιζητά να κάνουν ένα καλό ματς και να αποσπάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο επικείμενο ντέρμπι τόσο για τον σύλλογο όσο και για την διοίκηση και τον κόσμο. Για τον Πορτογάλο τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για εκείνον θα είναι εξαιρετικά σπουδαίο να δείξει πολύ καλό πρόσωπο η ομάδα του και να φύγει νικήτρια από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου