Σελίδες

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Προανήγγειλε «Αναστό» ο Σπανός



Ο Γιώργος Σπανός προανήγγειλε στη σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου, όπως αναφέρουν πληροφορίες.


Στους παίκτες του Ατρομήτου μίλησε ο Γιώργος Σπανός πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης. Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών τόνισε ότι από τη Δευτέρα θα υπάρχει νέος προπονητής και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον «Αναστό» να αναλαμβάνει την ομάδα των δυτικών προαστίων μετά την παραίτησή του από τον ΟΦΗ.


Επίσης, τους έθεσε προ των ευθυνών τους ζητώντας άμεση αγωνιστική βελτίωση και ανακοίνωσε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ σε όσους αγωνίστηκαν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου ήρθε και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του θεσμού, με το συνολικό ποσό να αντιστοιχεί στις απώλειες που είχαν οι Περιστεριώτες.


Όσον αφορά την προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου, αυτή διεξήχθη και πάλι υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20, Μάρκου Δήμου, και του γυμναστή της ομάδας, Σωτήρη Κακαργιά.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Τέλος, το μεσημέρι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας ο νεοαποκτηθείς Φάμπιο, που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί λόγω της κούρασης από το ταξίδι. Έτσι, αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου