Σελίδες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Κρυφή επίσκεψη στην Μπαρτσελόνα ο Κασίγιας



Δύσκολα Χριστούγεννα πέρασε ο Κασίγιας, ύστερα από τον παραγκωνισμό του από τον Μουρίνιο για το ματς με τη Μάλαγα και φαίνεται πως για να ξεσκάσει επέλεξε να επισκεφτεί το μουσείο της Μπαρτσελόνα!

Ο πορτιέρο των «μερένχες», για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια, δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας και οι λόγοι δεν είχαν να κάνουν με κάποιο τραυματισμό. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει πικράνει τον «Άγιο Ίκερ» και έχει φέρει τη σχέση του με τον Πορτογάλο τεχνικό σε οριακό σημείο. 

Έτσι, η επίσκεψη που πραγματοποίησε στο μουσείο της Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», πιθανότατα να κρύβει κάποιον συμβολισμό και να μην είναι απλώς εθιμοτυπική. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, φέρεται να συνάντησε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα στον οποίο είπε: 

«Εγώ, όπως και οι Καταλανοί, έχω δικαίωμα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Βαρέθηκα αυτόν τον Αργεντινό σας να μου βάζει συνέχεια γκολ!». 

Κι αυτή βέβαια θα μπορούσε να είναι μια συνταρακτική είδηση που θα έφερνε «σεισμό» στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Mε μια σημαντική υποσημείωση: Σήμερα εορτάζεται η αντίστοιχη Πρωταπριλιά για τους Ίβηρες, κάτι που μας κάνει πολύ πολύ επιφυλακτικούς με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, που από ό,τι φαίνεται βρήκε αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μέρα….

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου