Σελίδες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η Έλλη Στάη αποκαλύπτει τον λόγο που την απέλυσαν από την ΕΡΤ - "Θέλω να μείνω"!


"Αυτός που ηγείται των ειδήσεων πρέπει να έχει χρόνο να αναπτύξει το όραμά του. Ως υφισταμένη δίνω πάντα το χρόνο που χρειάζεται ο καθένας"...

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες η Έλλη Στάη και απάντησε σε ΟΛΑ τα ερωτήματα του παρουσιαστή. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν τα όσα είπε η δημοσιογράφος σχετικά με τη σχέση που έχει η ίδια με την ΕΡΤ -η σύμβασή της λήγει στις αρχές του 2013.

"Υπήρξε ένας μικρός διωγμός. Έχει σκιαχτεί το μάτι μου...", είπε η Έλλη Στάη, αναφερόμενη στην απομάκρυνσή της από τη δημόσια τηλεόραση τον περασμένο Οκτώβριο.

Για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Λιάτσο και τι πρόκειται να γίνει όταν λήξει το συμβόλαιό της είπε: "Κάθε φορά που έρχεται κάποιος που διευθύνει και ηγείται των ειδήσεων, πρέπει να έχει ένα χρόνο εύλογο για να αναπτύξει το όραμά του. Εγώ, ως υφισταμένη, δίνω πάντα το χρόνο που χρειάζεται ο καθένας για να αναπτύξει αυτό που έχει στο μυαλό του. Τώρα είμαστε μόνο δύο μήνες. Φαντάζομαι, ως το τέλος του χρόνου θα έχει φανεί όλο το μοντέλο. Δεν μπορείς να αντιδράς με τη δική σου αντίληψη στα πράγματα αμέσως. Πρέπει να αφήνεις τη δυνατότητα σ' αυτόν που κάθε φορά ηγείται ενός ενημερωτικού τμήματος να βάλει τη σφραγίδα του. Κάποια στιγμή θα έρθει το χρονικό σημείο που θα πεις "εδώ εγώ διαφωνώ πλήρως, δεν μπορώ". Τώρα για μένα δεν έχει έρθει το χρονικό σημείο ακόμα".

"Εγώ πάντως θέλω να μείνω στην ΕΡΤ!", τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Έλλη Στάη περιέγραψε και το περιστατικό που είχε συμβεί το 1989 στο δελτίο ειδήσεων, όταν την απέλυσαν από την ΕΡΤ. "Εγώ είχα απολυθεί γιατί ήμουν κακό κορίτσι. Μετά από δύο μήνες νοσηλείας του Ανδρέα Παπανδρέου στο Χέρφιλντ, έγινε ένας μεγάλος σεισμός στην Ηλεία. Είπα λοιπόν, "Σήμερα στο δελτίο το πρώτο θέμα θα είναι ο σεισμός, δεν μπορούμε να μην πούμε τι γίνεται στην Ηλεία". Βάλαμε πρώτο θέμα τους σεισμούς, αλλά την επόμενη έφυγα"!

Στις πιο χαλαρές στιγμές της κουβέντας, η Έλλη Στάη, αιφνιδίασε τον Θέμο Αναστασιάδη όταν του είπε ότι θα ήθελε να χορέψει στο Dancing With The Stars!

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου