Σελίδες

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φέρνει πίσω τη γυναίκα του Κίμωνα



Μπορεί το μυαλό και η καρδιά του να βρίσκονται στη Βίκυ, όμως...επιχειρηματικά ο δαιμόνιος Μαλτέζος στα ''Κλεμμένα Ονειρα'' θέλει να διατηρήσει τον γάμο του με την Αλεξάνδρα, καθώς μέσω της πλούσιας γυναίκας του καταφέρνει να βρίσκεται στον αφρό και μπορεί να πολλαπλασιάζει την περιουσία του. Η στενή σχέση της με τον Κίμωνα, όμως, του χαλά του σχέδια, έτσι αποφασίζει να δράσει άμεσα, καλώντας τη γυναίκα του Κίμωνα που επιστρέφει δυναμικά! 

Η συνειδητοποίηση ότι η γυναίκα του διατηρεί, πλέον, δεσμό με τον καλύτερο της φίλο θορυβεί τον δυναμικό επιχειρηματία. Δεν είναι ότι την αγαπά φυσικά, αυτό του έχει ''πεθάνει'' από καιρό, για την ακρίβεια, ούτε καν το είχε αισθανθεί αυτό το συναίσθημα ποτέ για εκείνη...Είναι το γεγονός ότι χωρίς την παρουσία της και με τον φόβο ότι θα του ζητήσει διαζύγιο, γίνεται πιο ορατός ο κίνδυνος να χάσει όλα τα κεκτημένα που έχει μέσω εκείνης. Ετσι βάζει το μυαλό του να δράσει και αποφασίζει να ''χτυπήσει'' τον Κίμωνα εκεί που πονά: Στην επανεμφάνιση της γυναίκας του στη ζωή του. 

Είναι γνωστή η ιστορία του Κίμωνα που εγκαταλείφθηκε από τη γυναίκα του και ζει πλέον τώρα με την κόρη του που λατρεύει. Η Αλεξάνδρα όλον αυτόν τον καιρό του έχει σταθεί όσο δεν πάει άλλο και τον έχει κάνει να ξεχάσει όσα πέρασε στο παρελθόν και να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν ξανά μια ζωή μαζί. Ο Μαλτέζος σκαλίζοντας την υπόθεση, προσπαθεί να φέρει πίσω τη γυναίκα που ράγισε την καρδιά του εραστή της συζύγου του, με διπλό σκοπό : Να τον βάλει σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να ενώσει ξανά την οικογένειά του και να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα μεταξύ τους. Της μιλά για το ''σχέδιό'' του και εκείνη δέχεται να επιστρέψει και να αναστατώσει την ομαλή, πλέον, ζωή του πρώην άνδρα της. 

Η κοπέλα θα κάνει την εμφάνισή της μετά από χρόνια στη ζωή του πρώην άνδρα της και όπως είναι φυσικό θα τον ταρακουνήσει. Ηταν ένα άτομο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του, παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους δεν παύει να είναι η μητέρα του παιδιού του. Ο Κίμωνας μετά το πρώτο σοκ, θα την αμφισβητήσει και θα αναρωτηθεί ποιά είναι τα βαθύτερα κίνητρά της. Η κατάπληξη θα είναι η ίδια και διπλή για την Αλεξάνδρα που γνωρίζει πολύ καλά την επιρροή της δικηγόρου στη ζωή του Κίμωνα. Η πρώτη ρήξη στη σχέση τους μοιάζει αναπόφευκτη. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Μαλτέζος. 

tvzapping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου