Σελίδες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προπονείται αυτή τη στιγμή ο Μπόγιοβιτς!



Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα είναι η λύση που έψαχνε ο Νίκος Καραγεωργίου για την επίθεση του Παναιτωλικού!

Όπως πρώτοι ανέφεραν οι Γιάννης και Μπάμπης Τσιρώνης στο «Αθλητικό μαγκαζίνο» της Παρασκευής στον Aeras FM 99.5, ο 25χρονος Σέρβος πρώην επιθετικός της Βοϊβοντίνα αναμενόταν να φτάσει στο Αγρίνιο χθες το βράδυ, όπως και έγινε. Ο υψηλόσωμος φορ (1.87) γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1987 και φέτος είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ με την Βοϊβοντίνα πριν μείνει ελεύθερος, ενώ η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 24 Νοεμβρίου απέναντι στην Ραντνίκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει και 4 συμμετοχές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ φέτος με την πρώην ομάδα του, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα. Ο Μπόγιοβιτς προπονείται αυτή τη στιγμή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην πρωινή προπόνηση (11:30) ενώ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου. Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένονται δύο ακόμα αφίξεις, έτσι ώστε ο Παναιτωλικός να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aerasnews.gr, στις δύο αυτές αφίξεις θα συμπεριλαμβάνεται ένας ακόμα ξένος επιθετικός και ένας Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας. Σε ότι αφορά τους ήδη αφιχθέντες Τζούνιορ και Μελισσά, ο πρώτος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ο δεύτερος για ενάμισι χρόνο.

aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου