Σελίδες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η αγορά της Leeds


Η ομάδα του Yorkshire είχε δηλώσει στα τέλη του προηγούμενου μήνα πως το σύνολο των μετοχών της θ’αγοραστεί από τον όμιλο του Μπαχρέιν, GHF Capital, και πως η εξαγορά θα ολοκληρωνόταν σήμερα.

Oπως και έγινε και ανακοινώθηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου. Την προεδρική θέση στο διοικητικό συμβούλιο θα κρατήσει ο Ken Bates μέχρι το τέλος της σεζόν και μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες για εκλογή νέου πρόεδρου. Ο David Haigh θα πλαισιωθεί από τους Salem Patel και Hisham Alrayes στο διοικητικό συμβούλιο.

Η GFH Capital είχε κάνει τις πρώτες επενδύσεις από τον Μάιο και θα μεταφέρει κι αλλά κεφάλαια στην ομάδα για περαιτέρω ενίσχυση.

Στο official site της ομάδας φιλοξενούνται δηλώσεις του David Haigh: «Είμαστε χαρούμενοι αλλά και περήφανοι που είμαστε ιδιοκτήτες της Leeds United. Έχουμε δεχτεί πάνω 4000 e-mails υποστήριξης από φαν της ομάδας».

Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Salem Patel λέγοντας: « Προσδοκούμε ένα φωτεινό μέλλον για την ομάδα. Καλωσορίζουμε τους παλιούς και τους νους φιλάθλους της ομάδας στο Elland Road».

englishfootball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου