Σελίδες

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΒΟΜΒΑ: Κόβεται η Κλινική περίπτωση του MEGA;



Ομολογώ, ότι είναι το χειρότερό μου, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, να γράφω ότι μία εκπομπή ή μία σειρά, ιδιαίτερα όταν είναι πετυχημένη, κόβεται και δεν πρόκειται να βγει στον αέρα. Αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να αγνοήσω την πραγματικότητα και να αποσιωπήσω τα όσα έμαθα…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, δυστυχώς (το λέω ξανά!) την «Κλινική περίπτωση»… ξεχάστε την! Η σειρά με το Γιάννη Μπέζο και τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τάσο Νούσια, Ευαγγελία Μουμούρη, Μάρκο Λεζέ, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιάννη Καπετάνιο, αλλά και πολλούς ακόμα γνωστούς και καλούς ηθοποιούς, τελικά δεν πρόκειται να βγει στον αέρα. 

Να θυμίσουμε ότι η σειρά, λόγω και των περσινών επιδόσεων της στους πίνακες τηλεθέασης, κατάφερε να πάρει το πράσινο φως και για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του MEGA, ήταν να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, μαζί με τη σειρά «Πίσω στο σπίτι» που επίσης, είχε πάρει έγκριση για δεύτερο κύκλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μόλις χθες η εταιρεία παραγωγής «J.K. Productions-Καραγιάννης», ενημέρωσε τους υπεύθυνους του MEGA ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την παραγωγή της σειράς. Ο λόγος είναι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και επειδή η εταιρεία παραγωγής δεν επιθυμεί να ξεκινήσει γυρίσματα, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους συντελεστές της σειράς. Όπως είναι λογικό, η απόφαση αυτή προκάλεσε δυσαρέσκεια στο σταθμό της Μεσογείων, καθώς λογικά θεωρούσαν ότι είχαν εξασφαλισμένη επιτυχία και με το δεύτερο κύκλο της σειράς «Κλινική περίπτωση». Ωστόσο, όπως φαίνεται η απόφαση είναι ανειλημμένη και (το ξαναλέω!) δυστυχώς, η «Κλινική περίπτωση» δεν θα βγει τελικά στον αέρα!

Γρηγόρης Μελάς-newsit

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου