Σελίδες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

"To Mega μας εξαπάτησε! Μας χρωστούν 172 επεισόδια!" - ποιος σεναριογράφος το δηλώνει;



Απίστευτο ξέσπασμα γνωστού σεναριογράφου κατά του Mega, αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις του σταθμού απέναντι στον ίδιο και τους συνεργάτες του! Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Espresso", ο σεναριογράφος των επιτυχιών "Με θέα στο πέλαγο", "Τα μυστικά της Εδέμ", "Βέρα στο δεξί", "Αν υπήρχες, θα σε χώριζα" και πολλών άλλων, Γιώργος Κυρίτσης, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για τις εκκρεμότητες με το Μεγάλο Κανάλι. Πόσα τους χρωστά το Mega για την σειρά "Μυστικά της Εδέμ";




"Το Mega οφείλει σε μένα και την Έλενα τα δεδουλευμένα 172 επεισοδίων από τα "Μυστικά της Εδέμ". Πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Περιμένουμε εδώ και είκοσι έξι μήνες για να πληρωθούμε αλλά τίποτα... Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν χρήματα. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει και αυτό πρέπει να το σεβαστούν. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει κάτι λίγα, για κάποια άλλα επεισόδια, αλλά η μεγάλη οφειλή είναι γι' αυτά τα 172 επεισόδια. Έχουμε κινηθεί νομικά με την Έλενα και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Έχουν κινηθεί και αρκετοί συνάδελφοί μας και ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή."

Τέλος, ο κύριος Κυρίτσης δεν διστάζει να αποκαλύψει πως πολλοί συντελεστές της σειράς που παραμένουν απλήρωτοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου