Σελίδες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Παναιτωλικός – θρασύβουλος – Συνέντευξη Τύπου (vid)



Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Στο σημερινό παιχνίδι φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας, αλλά σε όλα τα παιχνίδια όπως λέω και για την απόδοση των παιδιών, θα πω ότι έχουν χίλιες δικαιολογίες. Η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες όπως είναι ο Παναιτωλικός. Τα δυο πολύ γρήγορα γκολ, δεν μας αφήνουν περιθώρεια για πολλά πράγματα. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρίνιου, το εύχομαι και το εννοώ. Εμείς έχουμε τον αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Βέροια και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και στο πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και καλή συνέχεια. Τέλος, πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Παίχτης Θρασύβουλου (Σύρος): Συμφωνώ με τα όσα είπε ο προπονητής μας. Παραδοθήκαμε στον αντίπαλο και σβήσαμε από πάνω μας τον τίτλο μιας αμυντικής ομάδας. Στόχος μας, να περάσουμε στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, έτσι ώστε να έχουμε κάποια έσοδα για το καλό της ομάδας μας. Ενώ στην συνέχεια, ο κ.Σταθόπουλος συμπλήρωσε πως είναι η πρώτη συνέντευξη φέτος στην οποία υπάρχει ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναδεί στα προηγούμενα παιχνίδια, εκεί όπου ήταν το πολύ μια κάμερα.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας του Θρασύβουλου (Σωτήρης Μασούρης): Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση του Παναιτωλικού και κυρίως τον πρόεδρο κ.Κωστούλα, για την φιλοξενία, την αρωγή συμπαράστασης και την προσθήκη στην διαδικασία, ενός άλλου επιπέδου. Ο κ.Κωστούλας αποτελεί για τον Νομό της Αιτωλοακαρνανίας, το σημείο αναφοράς, με όλη αυτή την επένδυση και τον δυναμισμό που εκφράζει. Θεωρώ, πως είναι και άδικο και ανέντιμο μερίδα ανθρώπων να αποδοκιμάζει, που σ’αυτή αναφέρεται η ανάπτυξη του ψυχισμού και του μεγαλείου στο δυναμισμό των Αιτωλοακαρνάνων. Ο Φώτης Κωστούλας με την παρουσία του, την δράση του και το έργο του, δίνει τις απαντήσεις του. Πολιτιστικές παρουσίες, προσφέρει και ο ίδιος και όλοι εσείς με αυτό το καλό που κάνετε. Ειδικά, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο κόσμος χρειάζεται ένα σχετικό αποκούμπι.

Παναιτωλικός (Μανώλης Παπαματθαιάκης, βοηθός Προπονητή): Καταρχήν να σας ζητήσω συγνώμη, για την απουσία του Νίκου Καραγεωργίου, γιατί έφυγε για την θεσσαλονίκη καθώς υπήρξε ένα προσωπικό ζήτημα. Σας εύχεται καλές γιορτές και τις επόμενες μέρες θα είναι και πάλι εδώ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ομάδα, αλλά το γρήγορο γκολ στην αρχή του παιχνιδιού ήταν το κλειδί, για να ανεβάσουμε και άλλο στροφές για την συνέχεια. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε και μαζί με τις προσθήκες παιχτών μέσα στις γιορτές, εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι στον Θρασύβουλο που είναι μια πολύ συμπαθής ομάδα να πετύχει τον στόχο του, και σε εσάς καλά χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Παίχτης Παναιτωλικού (Βασίλης Γκόλιας): Για το παιχνίδι δεν χρειάζεται να πω και πολλά πράγματα. Το γρήγορο γκολ ήταν αυτό που έκρινε το ματς και έτσι συνεχίσαμε δυνατά. Θέλω να σας ευχηθώ καλές γιορτές, καλά χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’όλα. Τέλος, θέλω να σας πω εκ μέρους και των συμπαιχτών μου ότι την σημερινή νίκη, την αφιερώνουμε στον πρόεδρο για τα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Παπαματθαιάκη:



Video: allsportsagrinio.gr

aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου