Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Καναρίνι» ο Σίσιτς!



Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Παναιτωλικός, αφού στην προσπάθεια να ανατρέψει το κλίμα και να διεκδικήσει την άνοδο προχώρησε στην απόκτηση του Μίρνε Σίσιτς! 


Ο Σλοβένος είχε εδώ και μέρες στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τους Αγρινιώτες όμως περίμενε κάτι καλύτερο (όχι όσο αφορά το οικονομικό) είτε από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, είτε από την Τουρκία! Αυτό δεν ήρθε και έτσι στο... 90' των μεταγραφών ο Σίσιτς βρέθηκε στο Emileon και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό!


Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι το... μπαμ στην football league στην περίοδο του Ιανουαρίου καθώς μιλάμε για ένα χαρισματικό παίκτη που σαφώς και άμεσα θα είναι ο ηγέτης στην ομάδα του Μάκη Χάβου!


Οι Αγρινιώτες ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο με μια αποτυχημένη πορεία καθώς βρίσκονται 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή και συνεχώς το όνειρο της ανόδου απομακρύνεται!


Ο Φώτης Κωστούλας βλέποντας την φετινή σεζόν να οδηγείται σε... φιάσκο έκανε μια ακόμη οικονομική υπέρβαση και ευελπιστεί, όπως και οι χιλιάδες φίλοι του Παναιτωλικού ότι με την προσθήκη Σίσιτς θα αρχίσει η αγωνιστική αντεπίθεση και θα επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκα!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου