Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το «πάγωσε» ο Ολυμπιακός!



Διαβάστε το παρασκήνιο της ματαίωσης της μεταγραφής του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να λένε «όχι» παρά την επιθυμία του παίκτη!


Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρόταση της ισπανικής ομάδας υπήρχε από χθες στα χέρια του διεθνούς αμυντικού και δεν ήταν κάτι καινούργιο! Αλλά όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ο Βύντρα επιθυμούσε να πάει στον Ολυμπιακό και δεν σκεφτόταν άλλη ομάδα.
Για αυτό και η επαφή με τους «ερυθρόλευκους» έγινε σε καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα και να απομένουν μόνο το τελικό Οκ του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι υπογραφές.

Ωστόσο όταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού επέστρεψε από το ταξίδι στο Κατάρ, όπου συνόδευε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, πληροφορήθηκε τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Παράλληλα έμαθε ότι και ο «ερυθρόλευκος» Τύπος δεν θα υποδεχτεί στο σύνολο του τον Βύντρα με τεράστιους τίτλους και καλοσωρίσματα, γεγονός που τον προβλημάτισε.

Αλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει και στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ότι αφουγκράζεται τον κόσμο της ομάδας και δέχεται τις ενστάσεις που τυχόν έχει. Ετσι πήρε την απόφαση να μην ολοκληρώσει τελικά την απόκτηση του Βύντρα καθώς παρά την εκτίμηση που του έχει ο Αντώνης Νικοπολίδης, δεν είναι και ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά.

Ετσι αργά το βράδυ της Τετάρτης το μήνυμα εστάλη στον μάνατζερ του Βύντρα, ότι «ευχαριστούμε πολύ αλλά η μεταγραφή δεν θα γίνει».
  O διεθνής αμυντικός δεν είχε πλέον άλλη επιλογή από το να απαντήσει θετικά στη Λεβάντε, που όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αναμ0νή.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι ο Βύντρα ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Μπορεί να είδε τις αντιδράσεις που υπήρχαν, τόσο από οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φοβόταν! Δεν άκουγε ούτε και το στενό του περιβάλλον που ήταν αντίθετο στο ενδεχόμενο να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Στο μυαλό του υπήρχε και η περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη που κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει αγαπητός στο Λιμάνι και πίστευε ότι με τις ικανότητες του, αλλά και την απουσία παίκτη για τη δεξιά πλευρά της άμυνας, δεν θα είχε πρόβλημα να γίνει βασικός και να ικανοποιήσει τους οπαδούς, μεταστρέφοντας μάλιστα την άποψη που έχουν για αυτόν σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Οσο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Βύντρα δεν είχε καμία ενοχή, καθώς όπως έλεγε στο περιβάλλον του: «έτσι και αλλιώς με βρίζουν. Τι σημασία θα έχει να πάω στον Ολυμπιακό». Τελικά η άρνηση του Ολυμπιακού οδήγησε και τον ίδιο σε αλλαγή σχεδίων και την ολοκληρώση της μεταγραφής στη Λεβάντε!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου