Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πάει ΑΕΚ ο Ανάκογλου!


«Τούμπα» την υπόθεση του Δημήτρη Ανάκογλου φαίνεται πως φέρνει η ΑΕΚ! Ο Έλληνας χαφ βρέθηκε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ωστόσο πιθανότατα θα βρεθεί τελικά στο… ρόστερ της ΑΕΚ!

Υπόθεση που εμπλέκεται η ΑΕΚ γίνεται να μη μετατραπεί σε σίριαλ; Δεν γίνεται. Σε αντίθεση όμως με προηγούμενα κάθε… τύπου, αυτό με τον Δημήτρη Ανάκογλου φαίνεται πως θα έχει happy end για την «Ένωση». 

Μπορεί λοιπόν ο παίκτης να εξέφραζε ενδοιασμούς για τη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους», να παρουσιαζόταν ότι προτιμά τον Παναθηναϊκό και μάλιστα να επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης τα γραφεία του, ωστόσο τελικά φαίνεται ότι θα καταλήξει στην ΑΕΚ. 

Οι πιέσεις από τον Πανσερραϊκό (που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξανέστη εναντίον των χειρισμών του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6) ήταν καταλυτικές για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Σε συνδυασμό λοιπόν με τις συμβουλές του μάνατζέρ του (που επέμενε ότι η ΑΕΚ αποτελεί ιδανικότερο προορισμό βάσει αγωνιστικών προοπτικών), τον ξεχωριστό ρόλο που έπαιξε η επίσκεψη 50 μελών της ORIGINAL Σερρών στην προπόνηση για να του δείξουν πόσο τον θέλουν στην ομάδα τους (αν και ο νεαρός βρισκόταν ήδη στην Αθήνα) και την ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση που του έγινε από την ΑΕΚ, ο Ανάκογλου πείστηκε και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να είναι και τυπικά «κιτρινόμαυρος». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου