Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στα πράσινα ο Εσπάρθα!


Η Ουέσκα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Χοκίν Εσπάρθα στον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ!


Το gazzetta.gr αποκάλυψε την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Χοκίν Εσπάρθα και το απόγευμα της Πέμπτης, η Ουέσκα ανακοίνωσε την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ στο «τριφύλλι». 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου:


"Ο Χοκίν αφήνει την Ουέσκα για τον Παναθηναϊκό


Μετά από το επίμονο αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα, επιθυμώντας να αναζητήσει καλύτερες οικονομικές και αγωνιστικές προοπτικές, η Ουέσκα, σε συνεργασία με την Οσασούνα, η οποία έχει μέρος των δικαιωμάτων του, αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Χοκίν, προκειμένου αυτός να εκπληρώσει το όνειρο του να αγωνιστεί στο εξωτερικό για το υπόλοιπο της σεζόν.


Ο Χοκίν αναχώρησε για την Αθήνα το πρωί, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα που την καθοδηγεί ο Φάμπρι, αλλά προτού αναχωρήσει, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την αγάπη του για το σύλλογο και τους οπαδούς. Η Ουέσκα εύχεται τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στη νέα καριέρα του".

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου