Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Eurovision 2013: Στο Γκάζι ο ελληνικός τελικός



Μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων που είναι υποψήφια να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού στη Σουηδία βαδίζουμε πλέον στην τελική ευθεία για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Κι όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα που δεν θυμίζει σε τίποτα (λόγω της οικονομικής κρίσης) τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Σεμνά και ταπεινά, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι θα γίνει αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους η παρουσίαση των τραγουδιών προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα το promo τους. Για τον λόγο αυτό θα δοθεί μετά την ξεχωριστή βραδιά, η οποία αντικατέστησε τη μέχρι τώρα συνέντευξη Τύπου- οπτικοακουστικό υλικό προκειμένου από την επόμενη κιόλας μέρα να παρουσιάζονται τα κομμάτια στους μουσικούς σταθμούς.

Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας στον 58ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision είναι η Θωμαή Απέργη, η Αγγελική Ηλιάδη, o Alex Leon με την Giorgina και οι Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη. 

Εκείνο όμως που περιμένουν οι φαν του διαγωνισμού είναι ο ελληνικός τελικός που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου, με την Ελενα παπαρίζου να κάνει μια γκεστ εμφάνιση. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ένα κομμάτι με το συγκρότημα Mέλιsses, ενώ η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί μαζί με τη Ruslana, ο Αλεξάντερ Ρίμπακ θα τραγουδήσει με τον Κώστα Μαρτάκη, η Demy μαζί με τον Ντίμα Μπίλαν και οι Vegas με τη Μαρίγια Σερίφοβιτς.

freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου