Σελίδες

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δανέζικος...αέρας στο Mega



Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 23:30 κάνει πρεμιέρα στο Mega η συναρπαστική αστυνομική σειρά "The Killing" (Forbrydelsen). Η σειρά προέρχεται από τη Δανία κι έχει μεταδοθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βραζιλία, η Γερμανία και άλλες.

Υπήρξε από τις λίγες ξένες σειρές που μεταδόθηκε στο ΒΒC με αγγλικούς υπότιτλους την άνοιξη του 2011 σημειώνοντας υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις από φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο από όταν ξεκίνησε να μεταδίδεται. Μεταξύ άλλων, έχει κερδίσει Βραβείο Bafta για την Καλύτερη Διεθνή Σειρά (2011) και Βραβείο Καλύτερου Ευρωπαίου Παραγωγού στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης στο Μόντε Κάρλο (2010). Ακόμη, έχει προταθεί για Καλύτερη Δραματική Σειρά στα Διεθνή Βραβεία EMMY το 2007 και το 2009.

Ποιά είναι, όμως, η υπόθεση της σειράς ; Η 19χρονη Νάνα Μπιρκ Λάρσεν εξαφανίζεται και αργότερα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Την ίδια στιγμή, η ντετέκτιβ Σάρα Λουντ βρίσκεται για τελευταία φορά στο γραφείο της στο Αστυνομικό Τμήμα της Κοπεγχάγης και είναι έτοιμη να μετακομίσει με τον αρραβωνιαστικό και τον γιο της στη Σουηδία. 

Όλα, όμως, ανατρέπονται, καθώς καλείται να ερευνήσει τη δολοφονία της 19χρονης μαζί με τον συνεργάτη της, Γιάν Μάγερ. Καθώς η έρευνα ξεκινά, συνειδητοποιούν ότι έχουν να κάνουν με έναν πολύ ευφυή και επικίνδυνο δολοφόνο. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν στην υπόθεση εμπλέκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Τρόελς Χάρτμαν και όλοι οι συνεργάτες στην προεκλογική του καμπάνια.

tvzapping.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου