Σελίδες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Θεοδωρίδης



Μάχη με τη ζωή δίνει καθημερινά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες είναι σε μηχανική υποστήριξη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

O μεγαλομέτοχος των «λιονταριών», εξακολουθεί να νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό με την κατάσταση να είναι σοβαρή. Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και γνωστός καρδιοχειρούργος, Δημήτρης Φιλίππου, δήλωσε : «Τα πράγματα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δίνουμε μια καθημερινή μάχη. Υπάρχει φως ότι μπορούν να αναστραφούν τα πράγματα, πρώτα εμείς το ελπίζουμε και με την βοήθεια της Παναγίας να ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Όταν ένας άνθρωπος δεν πίνει, δεν καπνίζει και ξαφνικά πέφτει σε έναν σύνδρομο λοίμωξης είναι μεγάλη ατυχία. Δεν ξέρουμε από που απέκτησε αυτή την λοίμωξη. Ακόμα και αυτή την στιγμή δεν την έχουμε προσδιορισμένη. Είναι μια σταθεροποιημένη κατάσταση που ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά για εμάς επίπεδα. Είναι σε μηχανική υποστήριξη εδώ και 12 με 13 μέρες περίπου. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Παλεύουμε όλοι εδώ οι συνάδελφοι να βρούμε την λύση και ευελπιστούμε να μας βοηθήσει και η Παναγία να πάνε όλα καλά».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου