Σελίδες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και πίνω μπίρες, πίνω μπίρες...



Όλα τα είχε η ΑΕΚ, ένας... ξενύχτης της έλειπε. «Λαβράκι» έβγαλε ο σκύλος που έκανε βόλτα αργά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε μπαράκι του Κορυδαλλού.


Χαμός έγινε στην προπόνηση της Τρίτης στην ΑΕΚ με τον Έβαλντ Λίνεν να τσακώνεται με παίκτες, γυμναστές και παράγοντες της ομάδας, όμως κάποιος δεν κατάλαβε και πολλά. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άσος της ομάδας δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί με όλα αυτά, καθώς ανυπομονούσε να πάει σπίτι του για ύπνο.

Δεν είναι άλλωστε και εύκολο να σε ξυπνάνε πρωί – πρωί και να σε βάζουν να τρέχεις. Ειδικά άμα εσύ το προηγούμενο βράδυ έχεις ξενυχτήσει με καλή παρέα πίνοντας μπίρες.

Αυτό συνέβη στον νεαρό και ιδιαίτερα υποσχόμενο ποδοσφαιριστή της Ένωσης, ο οποίος ήταν μέχρι και τις 02.30 της Τρίτης (πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης δηλαδή) σε μπαράκι στον Κορυδαλλό.

Ποιο ωράριο και ποιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό; Άμα είσαι μικρός, θες να βγαίνεις και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Ειδικά άμα όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω σου, σου λένε όλη μέρα πόσο παιχταράς είσαι. Γιατί να μείνεις σπίτι λοιπόν και να κοιμηθείς νωρίς, άμα μπορείς να πιες καμία μπιρίτσα;

Έχετε μήπως ιδέα ποιος ήταν; Δεν είναι και πολύ δύσκολο αν σκεφτείτε το παρελθόν του...

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου