Σελίδες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αγάθωνας: "Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν"!



Η απίστευτη δήλωση του Αγάθωνα Ιακωβίδη: "Η ηρωΐνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία"...

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ήταν σήμερα ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Όταν η Μάγδα Τσέγκου τωνρώτησε για τα σχόλια που γίνονται σχετικά με τον τίτλο του τραγουδιού "Alcohol Is Free", ο Αγάθωνας είπε τα εξής:

"Να αφεθούν ελεύθερα όλα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Δηλαδή, για τον αθλητισμό ελεύθερο το ντοπάρισμα και όποιος είναι μάγκας να ντοπάρεται και να πεθαίνει στα 30 του! Δεν με νοιάζει! Αν θέλει ο άλλος να αυτοκτονήσει, μπορεί να αυτοκτονήσει ελεύθερα. Το αλκοόλ μέχρι ένα σημείο είναι πολύ ωραίο. Το τσιγάρο σκοτώνει περισσότερους, αλλά δεν λέμε τίποτα. Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο γιατί ...τα συμφέροντα. Κάποτε η ηρωΐνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία. Τότε δεν γινόταν κατάχρηση. Τώρα πουλιέται από τους εμπόρους, τους οποίους θα έπρεπε να καταδικάζουμε σε θάνατο. Δεν περιμένουν εμάς οι Ευρωπαίοι για να πιουν. Έρχονται εδώ πέρα και μπεκρουλιάζουνε"!

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου