Σελίδες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τη μεγάλη επιτυχία του DWTS3 γιόρτασε ο ΑΝΤ1 χθες

Το DANCING WITH THE STARS ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας και στον 3ο κύκλο του, τεράστια επιτυχία. Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, πετυχαίνοντας κάθε Κυριακή ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στα μερίδια τηλεθέασης. Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια users των social media συμμετείχαν κάθε εβδομάδα αλλά και την ημέρα του κάθε live τόσο ενεργά, ώστε το DANCING WITH THE STARS ΙΙΙ αναδείχτηκε ως το πιο επιτυχημένο Social TV πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης!


Τη μεγάλη επιτυχία του show γιόρτασε ο ΑΝΤ1 διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό party για να τιμήσει όλους όσους συμμετείχαν, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στο Rock& Roll, στο Κολωνάκι. Το παρών έδωσαν οι celebrities που διαγωνίστηκαν, οι επαγγελματίες παρτενέρ τους, αλλά και όλοι οι συντελεστές του προγράμματος, καθώς και στελέχη του ΑΝΤ1. Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης συμμετέχοντες από τα DANCING WITH THE STARS Ι &ΙΙ.

Ο χορός, το κέφι και η διασκέδαση, κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Vegas να τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες και να δίνουν τον ρυθμό στη βραδιά. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν μια μεγάλη παρέα, να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους και να γιορτάσουν φυσικά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το show, πετυχαίνοντας να ενισχύσει σημαντικά -και σε αυτό τον κύκλο- το σπουδαίο έργο του MAKE A WISH Ελλάδας και να αναδείξει τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Ένας ακόμη κύκλος του DANCING WITH THE STARS ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από τη λαμπερή πρεμιέρα του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1, έως το ξεχωριστό φινάλε παρακολουθήσαμε εντυπωσιακές χορογραφίες και μοναδικές στιγμές που… θα θυμόμαστε σίγουρα για καιρό. 

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου