Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Εισβολή φιδιών στον αγωνιστικό χώρο!


Σοκ έπαθαν οι παίκτες των Άροους και Μουχούν Μπαγκάν, οι οποίοι αντίκρισαν φίδια στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου! Δείτε χαρακτηριστική φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικότερα για το περιστατικό, τις δηλώσεις που έγιναν και το πώς βρέθηκαν εκεί τα φίδια.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο πρωτάθλημα της Ινδίας, το οποίο άφησε άφωνους τους παίκτες των Άροους και Μουχούν Μπαγκάν.

Στο εν λόγω παιχνίδι το οποίο έγινε την Κυριακή οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 3-2, κάτι που όμως γρήγορα θα ξεχαστεί.

Αιτία ήταν η εισβολή μίας ντουζίνας φιδιών στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Κάποιοι, μάλιστα, τα είδαν και κοντά στα αποδυτήρια των παικτών, οι οποίοι ήταν σοκαρισμένοι.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της λίγκας όταν ρωτήθηκε από τους "Indian Express" για το αν θα απαγορευτεί το γήπεδο σχολίασε: "Όχι, δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Ωστόσο, έχουμε πει στις αρχές να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φίδια από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου".

Ο δήμαρχος του Καλιανί αποκάλυψε πως η περιοχή έχει γεμίσει με φίδια λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ενώ ο παίκτης της Μπαγκάν, Ραχίμ Νάμπι, ξεκαθάρισε: "Εγώ θα φοβόμουν να αγωνιστώ ξανά σε αυτό το γήπεδο".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν τραυματίστηκε, παρόλο που τα φίδια ήταν δηλητηριώδη.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου