Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η Θρασκιά θα ξεκινήσει… χωρίς συμβόλαιο!

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την καινούργια εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά στην ΕΡΤ. 

Αν και όλα είναι έτοιμα και η δημοσιογράφος εργάζεται με την ομάδα της εδώ και πολύ καιρό, περιμένοντας να βγει στον αέρα… όλο κάτι συμβαίνει και η πρεμιέρα της καθυστερεί.

Η τελευταία μάλιστα εξέλιξη, με την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, προκάλεσε καινούργια καθυστέρηση. Όπως φαίνεται όμως, όλα έχουν βρει το δρόμο τους και αντίθετα με όσα λέγονται, η εκπομπή θα κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, είναι δρομολογημένο η εκπομπή να περάσει τις επόμενες μέρες από την αρμόδια επιτροπή κοστολογίου της ΕΡΤ. Όπως μάλιστα σας έχω αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, δεν υπάρχει κάτι… που να βγάζει μάτι στο κοστολόγιό της και να προμηνύει καινούργια καθυστέρηση. Επομένως, τις επόμενες μέρες θα εγκριθεί και σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Απριλίου. 

Το… παράδοξο είναι ότι έως τότε και έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες… γραφειοκρατικές ενέργειες, η Ράνια Θρασκιά δεν θα έχει υπογράψει το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ, αλλά αυτό, είναι κάτι που και στο παρελθόν έχει συμβεί πολλές φορές και με άλλες εκπομπές και παρουσιαστές στην κρατική τηλεόραση. Έχοντας περάσει από την επιτροπή κοστολογίου, η απόφαση είναι πλέον σαν να έχει ληφθεί και επίσημα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούν ακόμα περισσότερο στην ΕΡΤ και να βγάλουν την εκπομπή… μετά το Πάσχα. 

Συνεπώς, στις αρχές Απριλίου, η Ράνια Θρασκιά θα μας καλημερίσει μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1 , δίνοντας την ευκαιρία στην ΕΡΤ να κερδίσει το χαμένο έδαφος που θα μπορούσε, αν δεν κινιόταν σε… ρυθμούς χελώνας λόγω της γραφειοκρατίας, να το είχε από καιρό πραγματοποιήσει σε πολλούς τομείς. Ίσως όμως, αυτό που πολλοί επιθυμούν είναι η απαξίωσή της. Αλλά αυτό, είναι μία μεγάλη συζήτηση… !

 Γρηγόρης Μελάς-newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου