Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φάμπρι: "Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα αρχ...α"


Ωμές κουβέντες από τον Φάμπρι στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.


"Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, όπως δεν ήταν σε καλή μέρα και ο διαιτητής. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα αρχ...α να πάνε μπροστά τον Παναθηναϊκό και να τον βγάζουν από αυτές τις καταστάσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής. Πάντως, ο μεταφραστής μετέφερε την επίμαχη λέξη ως "επίπεδο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου όπου "άδειασε" τη διοίκηση και επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστές, λέγοντας πως δεν αξίζει να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Φάμπρι ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου δίχως να δεχθεί ερωτήσεις:

"Είναι μια θλιβερή και δύσκολη κατάσταση τόσο για μένα όσο και για όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω εάν όλοι έχουμε συναίσθηση και εάν όλοι γνωρίζουμε τι παίζαμε απόψε. Τι διακυβεύονταν απόψε. Στα πρώτα 10-15 λεπτά είχαμε λανθασμένη συμπεριφορά, ήμασταν σχεδόν υπνωτισμένοι. Μετά περάσαμε όλο τον αγώνα προσπαθώντας να πολεμήσουμε για αυτά τα 10-15 λεπτά.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να παίζουν στην ομάδα, παίκτες με αίμα και αρχ…α για να φορούν αυτή τη φανέλα. Αυτή τη στιγμή και από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς λογαριασμούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να φορούν αυτή τη φανέλα γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να τη φορούν.

Δεν πήραμε κάτι γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Διότι όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και πηγαίνει προς τα πίσω, οπότε δεν ξέρω εάν θέλει να πετύχει γκολ ή να κάνει το αντίθετο.

Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος. Νομίζω ότι διακυβεύονταν πολλά απόψε. Αυτοί που διοικούν πρέπει να δουν καθαρά την κατάσταση, να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι. Να χτυπήσουν γροθιά στο τραπέζι. Αυτή είναι η άποψή μου για τη θέση του συλλόγου και την ιστορία που έχει. Μιλάω για όλα αυτά ενώ έχω σιωπήσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου. Κοίταξα να είμαι σωστός και ευγενικός. Το έπραξα όταν παίξαμε με τον Άρη και σε άλλα ματς. Έφτασε η ώρα να βγάλουμε τα χέρια μπροστά από το πρόσωπο και να δούμε με σαφήνεια".

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου