Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μία αγωνιστική σε Σάλπι, παίζει με Ολυμπιακό!


Σε μία αγωνιστική, από έξι που του είχαν επιβληθεί αρχικά, έπεσε η τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη! Παίζει με Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ! 

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετέτρεψε την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από έξι αγωνιστικές (τέσσερις συν δύο επειδή ήταν αρχηγός) σε μία αγωνιστική! 

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Πλατανιά για «έργω εξύβριση» προς τον βοηθό διαιτητή (χειρονομία), που στην δευτεροβάθμια επιτροπή μετατράπηκε σε «ανάρμοστη συμπεριφορά». 

Με αυτό τον χαρακτηρισμό της πράξης, η ποινή είναι μία αγωνιστική αποκλεισμός, η οποία μάλιστα δεν επαυξάνεται κατά το ήμισυ λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός, καθώς η επαύξηση ισχύει μόνο για ποινές από δύο αγωνιστικές και άνω! 

Έτσι, ο Σαλπιγγίδης έχει εκτίσει ήδη την ποινή του (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και είναι διαθέσιμος για το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (Κυριακή, 31/3)! 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. 

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ». 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου