Σελίδες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σιγουριά στον ΟΦΗ, στην αναμονή η λίγκα


Το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του Γεντί Κουλέ δίνουν οι αρμόδιοι φορείς του Ηρακλείου, σύμφωνα με τον ΟΦΗ. Επίσημο έγγραφο μέχρι αύριο περιμένει η λίγκα, διαφορετικά τον στέλνει στο Παγκρήτιο. 

Σύμφωνα με όσα διαρρέονταν την Τετάρτη το απόγευμα από τη διοίκηση του ΟΦΗ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας εκδίδει την άδεια χρήσης του «Γεντί Κουλέ» και θα την αποστείλει την Πέμπτη στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να οριστεί εκεί το Σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε από ομάδα μηχανικών ο έλεγχος στους πυλώνες του γηπέδου του ΟΦΗ και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να εισηγηθούν θετικά την έκδοση άδειας. 

Λέγεται πάντως, πως η άδεια αυτή θα έχει χρονική διάρκεια ενός μήνα, θα είναι δηλαδή προσωρινή, άγνωστο για ποιους λόγους… 

Στη Σούπερ Λίγκα, εξάλλου, επιμένουν σε αυτό που έλεγαν από την αρχή: αν δεν έρθει επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την στατική επάρκεια, δεν πρόκειται να ορίσουν παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ». Την Τετάρτη το απόγευμα τόνιζαν χαρακτηριστικά, ότι θα περιμένουν μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι το χαρτί της άδειας, διαφορετικά θα ορίσουν το ματς με τον ΠΑΣ στο Παγκρήτιο. 

Άρης Ασβεστάς 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου