Σελίδες

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Eπιστροφή οργανωμένων στο Αγρίνιο!



Ο κοινός στόχος για άνοδο του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λίγκα, βάζει στην άκρη τις κόντρες οργανωμένων-Κωστούλα με τους πρώτους να επιστρέφουν στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου! 


Από την περσινή σεζόν οι δύο πλευρές είχαν... πάρει τα όπλα, με αποκορύφωμα το θέμα με το πέταλο στην αρχή της σεζόν! Από τότε όσες φορές οι οργανωμένοι της Θύρας 6 είχαν παρουσία στο γήπεδο συνοδεύτηκε και με υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, ενώ οι περισσότεροι προτίμησαν τον δρόμο της αποχής! 


Τελικά στον Παναιτωλικό κατάλαβαν ότι κανείς δεν περισσεύει κι ότι το άλλοτε απόρθητο κλουβί φέτος είναι... κερκόπορτα στον στόχο της ανόδου!


Έτσι μετά από συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι εκπρόσωποι των οργανωμένων με την διοίκηση... βγήκε άσπρος καπνός και αποφασίστηκε η επιστροφή τους στο γήπεδο και συγκεκριμένα στην Θύρα 5 από την Κυριακή για το κομβικό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου που εν πολλοίς θα καθορίσει και την συνέχεια της ομάδας του Αγρινίου στο πρωτάθλημα!


Προκειμένου να γνωστοποιήσουν την απόφαση τους, οι Warriors-Θύρα 6 εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρει τα παρακάτω: «Με απόφαση της γενικής συνέλευσης του συνδέσμου, αποφασίσαμε το ενδεχόμενο επιστροφή μας στο γήπεδο.

Στην σημερινή μας συνάντηση, με το Δ.Σ. της ΠΑΕ και την καταρχήν σύμφωνη γνώμη του προέδρου, καταλήξαμε στον καλύτερο δυνατό τρόπο επιστροφής μας.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, και όχι μόνο, πως θα καθίσουμε στην Θύρα 5.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία και των τριών συνδέσμων, το Σάββατο 30/3 και ώρες 6 – 9 μ.μ. Την Κυριακή το ραντεβού είναι στη 1 μ.μ. στον κεντρικό σύνδεσμο, για να συντονιστούμε καλύτερα.

Καλούμε οποιονδήποτε έχει διάθεση να καταθέσει ΨΥΧΗ και ΦΩΝΗ στο ΚΛΟΥΒΙ να περάσει από τους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 6.
Παρακαλούμε όποιον εξακολουθεί να έχει διάθεση για κάθε είδους γκρίνια απλά να πάψει.

Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι WARRIORS.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟΡΜΟ.
ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS».

gazzetta.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου