Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ιερέας οπαδός του Παναιτωλικού προκαλεί την αντίδραση του Μητροπολίτη



Συστάσεις να μην ξαναπάει στο γήπεδο στην εξέδρα των φανατικών Από πότε είναι κακό να είσαι οπαδός μίας ομάδας; Τι κι αν είσαι άνθρωπος του Θεού, τι κι αν κάθε Κυριακή σε βλέπει ο κόσμος να τελείς τη θεία λειτουργία.

Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Μόνο που για κάποιους δεν είναι και αντιδρούν. Ο πάτερ Θάνος είναι γνωστός (και ένθερμος) οπαδός του Παναιτωλικού και θέλει να παρακολουθεί τις προσπάθειες της ομάδας της καρδιάς του από κοντά.


Ωστόσο, ήταν άτυχος, καθώς τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που βρισκόταν στην εξέδρα των φανατικών οπαδών του συλλόγου του Αγρινίου.

Η εν λόγω φωτογραφία δεν θα μπορούσε να μην πέσει και στα χέρια της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς επικοινώνησαν με τον παπα- Θάνο και του έγιναν συστάσεις, ώστε να μην ξαναπάει στο γήπεδο και ιδιαίτερα στην εξέδρα των φανατικών.

Ο λόγος είναι ότι στην συγκεκριμένη θύρα οι οπαδοί χρησιμοποιούν υβριστικά συνθήματα και μία τέτοια συμπεριφορά από τον ίδιο δεν είναι αποδεκτή. Πάντως πάτερ Θάνος πριν χειροτονηθεί ήταν στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού και είχε ταξιδέψει σε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας.

Μένει να δούμε αν θα… συμμορφωθεί και θα απουσιάζει στο προσεχές παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Παναχαϊκή.

to-mati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου