Σελίδες

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Φαβορί ο Παράσχος



Το πρωί της Κυριακής ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του Ατρόμητου με τον Νίκο Αναστόπουλο και ήδη τα πρώτα ονόματα για την διαδοχή έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του Ατρόμητου. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και φαίνεται να είναι πρώτος στην προτίμηση του Γιώργου Σπανού. 

Στο παρελθόν, ο κ.Παράσχος έχει δουλέψει στο Περιστέρι και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, όμως αυτό που θα παίξει ρόλο είναι το αν θα μπορούσε να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι. Τα πράγματα είναι ρευστά στον Ατρόμητο, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Γιώργος Σπανός. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνεται αναζήτηση για έναν προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα τις επόμενες δύο αγωνιστικές και φυσικά στα πλέι οφ. 

Από εκεί και πέρα, εκτός από την παραπάνω επιλογή, υπάρχει και αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο «Ελέ» έχει ένα προφίλ που αρέσει στο Περιστέρι, αφού είναι νεαρός, φιλόδοξος και τα δείγματα που έδειξε στον Πανιώνιο ήταν θετικά. Ένα προφίλ… Δώνη δηλαδή. 

Τελευταίος στη λίστα και χωρίς πολλές πιθανότητες αλλά και θαυμαστές είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Μετά το «διαζύγιο» με την Ξάνθη δεν βρήκε ομάδα και ίσως η «κυανόλευκη» διοίκηση να στραφεί σε αυτόν εάν δεν προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις. 

Θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα πάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με νέο προπονητή, ενώ εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου