Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Μπλέκει» η Βέρντερ



Η Βόλφσμπουργκ έφυγε με νίκη 3-0 από την Βρέμη και η Βέρντερ «μπλέκει», καθώς 4 αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +5 από την Άουγκσμπουργκ και τα... μπαράζ παραμονής.


Είναι πλέον κάτι σαν... αξίωμα. Η Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας είναι... εξαιρετική! Οι «λύκοι» για ακόμη μία φορά έκαναν εκπληκτική εμφάνιση μακριά από το «σπίτι» τους, έφυγαν με νίκη 3-0 από την Βρέμη και οι... φετινές περιπέτειες της Βέρντερ δεν έχουν τελειωμό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Σάαφ να μπαίνουν καλύτερα, με περισσότερη όρεξη και να πιέζουν. Στο πρώτο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα, όμως καθαρή ευκαιρία δεν υπήρχε. Όλα αυτά μέχρι το 13', όταν ο Άρνολντ έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο δυνατό, συρτά σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μίλιτς για το 0-1!

Ο νεαρός μέσος μία εβδομάδα μετά το πρώτο του γκολ στην Μπουντεσλίγκα (έγινε ο νεότερος σε ηλικία σκόρερ της Βόλφσμπουργκ στην κατηγορία) «ξελάσπωσε» και πάλι την ομάδα του, με τους παίκτες του Χέκινγκ να κυριαρχούν μετά το 0-1. Βιεϊρίνια και Όλιτς συνδυάζονταν άψογα, προκαλώντας πολλά προβλήματα στον Παπασταθόπουλο και στους συμπαίκτες του και στο 27' ήρθε και το 0-2... Ο Πορτογάλος έκανε εξαιρετική κίνηση, έβγαλε ωραία ασίστ και ο Κροάτης, αφού πέρασε και τον Μίλιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι...

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αρχικά περισσότερο, όμως δεν... μπορούσαν. Στο 59' ο Αρναούτοβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Ντε Μπρούιν και με τον Μπενάλιο εξουδετερωμένο, δεν μπόρεσε από πλάγια θέση και... μισό μέτρο από την γραμμή να βρει την μπάλα! Στο 66' ο Βιεϊρίνια έκανε τις ντρίμπλες του στην περιοχή της Βέρντερ, ο Γιλντιρίμ τον ανέτρεψε, ο διαιτητής Μπριχ έδωσε το πέναλτι και ο Ντιέγκο από την άσπρη βούλα έκανε και το 0-3. Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν σιγά-σιγά στροφές, όμως να έχουν τον έλεγχο και τον Μίλιτς να βγάζει δύσκολα το μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια στο 69'.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 78' με τον Αρναούτοβιτς, μόνο και μόνο να δουν τον Μπριχ να το ακυρώνει... Ο Πέτερσεν έκανε το σουτ, ο Μπενάλιο έβγαλε δύσκολα και ο Αυστριακός πήρε το ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε μία οριακή φάση... Οι προσπάθειες των παικτών του Σάαφ μέχρι το τέλος δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα με το 0-3 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Παρασκευή (19/04)

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1-0
(27' πεν. Ντάεμς)

Σάββατο (20/04)

Ντόρτμουντ-Μάιντς 2-0
(1' Ρόις, 87' Λεβαντόφσκι)

Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 5-0
(16', 65' Κίσλινγκ), 31', 69' Σίρλε, 79' Ράινατρτς)

Ανόβερο-Μπάγερν 1-6
(84' Χόφμαν - 16' Στιντλ αυτ., 23' Ριμπερί, 40', 62' Γκόμεζ, 71', 86' Πισάρο)

Αμβούργο-Φορτούνα 2-1
(14', 20' Φαν Ντερ Φάαρτ - 34' Σάχιν)

Άιντραχτ-Σάλκε 1-0
(41' Ρους)

Βέρντερ-Βόλφσμπουργκ 0-3
(13' Άρνολντ, 27' Όλιτς, 66' πεν. Ντιέγκο)

Κυριακή (21/04)

Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ (16:30)
Νυρεμβέργη-Γκρόιτερ Φιρτ (18:30)

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου