Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Άστραψε και βρόντηξε η Ευρωλίγκα!


Ο Παναθηναϊκός έχασε τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα, έχασε κι αυτή με την Ευρωλίγκα, αφού του επεβλήθη ποινή 3+1 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για το 2013-14 συν πρόστιμο €70.000!


Η Ευρωλίγκα κι ο ανεξάρτητος Αθλητικός Δικαστής τιμώρησαν τον Παναθηναϊκό με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για «επανειλημμένες και κατάφωρες παραβάσεις» και πρόστιμο €40.000 για χρήση σειρήνων, καπνογόνων και βεγγαλικών, ενώ η ποινή συνπληρώθηκε με ακόμη 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών συν επιπλέον πρόστιμο €30.000 για την υπεράριθμη προσέλευση και στο Game 4 των προημιτελικών της διοργάνωσης απέναντι στη Μπαρτσελόνα (σ.σ. ήδη είχε επιβληθεί €30.000 πρόστιμο για το Game 3).

«Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες πρέπει να υποθέτουν πως, όποτε ταξιδεύουν στην Αθήνα, πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν αντιαθλητική συμπεριφορά από ορισμένους θεατές της γηπεδούχου ομάδος, όπως και πάσης φύσως ενόχληση» ανέφερε κατά την ετυμηγορία ο Αθλητικός Δικαστής.

Έπειτα το πέσιμο της αυλαίας του ΤΟΡ 16 η Ευρωλίγκα είχε προειδοποιήσει την Κ.Α.Ε., η οποία αρχικά έδειξε υπάκουη, αλλά έπειτα τον πρόσφατο αποκλεισμό απ' το Final Four έδωσε συνέχεια στη διαμάχη της με τους αξιωματούχους της κι εν τέλει βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες, αν κι η ποινή είναι εφέσιμη εντός 10ημέρου.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου