Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Έξαλλος ο Πασχάλης με Γκαγκάκη και Μάλφα: "Δεν θα με κρίνουν δυο καρακάξες"!



Δείτε όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για την κριτική που δέχτηκε το στιλ του από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Δεν άργησαν να έρθουν και τα παρατράγουδα για το νέο show του ΑΝΤ1. Οι μιμήσεις και η κριτική που ακολουθεί κάθε Κυριακή βράδυ στο YFSF, φαίνεται πως ήδη έχει ενοχλήσει κάποιους από τους καλλιτέχνες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Πασχάλης ήταν αυτός που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο τραγουδιστής είπε τα καλύτερα για τον Θανάση Αλευρά που τον ενσάρκωσε χθες το βράδυ στη σκηνή, όμως έγινε έξω φρενών με την κριτική επιτροπή. Τα όσα είπαν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Μπέσυ Μάλφα για το στυλ που ερμήνευε το τραγούδι ο Πασχάλης, έβγαλαν τον τραγουδιστή από τα ρούχα του!

"Θα 'θελα να πω ότι η επιτροπή ήταν απαράδεκτη! Είχαμε δυο καρακάξες να κρίνουν εμένα! Αν είναι δυνατόν! Εγώ θα κριθώ από αυτές τις δύο... πώς τις ονόμασα; Επί 35 χρόνια το τραγούδι έχει κριθεί ήδη. Έρχονται αυτές τώρα να κρίνουν εμένα, αντί τον διαγωνιζόμενο. Έχουν πολύ πλάκα οι κυρίες"!

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου