Σελίδες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Έτσι πήρε την απόφαση ο Τριτσώνης!



Πόσες φορές άλλαξε γνώμη o Έλληνας ρέφερι; Με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο; Γιατί ...απειλούσε τον Πανθρακικό; Ο σκύλος ήταν στα αποδυτήρια και έχει όλο το ρεπορτάζ!

Πολλά λέγονται και γράφονται από χθες για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με τον διαιτητή Τριτσώνη και την απόφασή του να μην ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό, μετά το "ντου" των οπαδών των γηπεδούχων.

Ο σκύλος ήταν στο γήπεδο και έμαθε από πρώτο χέρι όλα όσα συνέβησαν. Κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι ο Τριτσώνης άλλαξε συνολικά τέσσερις(!) φορές την απόφασή του, μέχρι να καταλήξει στην οριστική διακοπή του αγώνα. Μάλιστα, στο 2ωρο που ήταν στα αποδυτήρια έκανε δύο τηλεφωνήματα, ενώ δέχθηκε άλλο ένα που ήταν και το καθοριστικό.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", μετά το τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε, αρνήθηκε να βγει να τσεκάρει ξανά τον αγωνιστικό χώρο, όπως δηλαδή τον προέτρεπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Πανθρακικού. Κι ας είχε καθαριστεί κι αδειάσει το γήπεδο, έτοιμο για να ξαναπαίξουν οι δύο ομάδες, περίπου 45 λεπτά μετά το "ντου" και τη διακοπή...

Μάλιστα, όπως έπιασαν οι κεραίες του σκύλου, ο Τριτσώνης ...απειλούσε τον Πανθρακικό πως αν επέστρεφε δεν θα έπαιζε 2-3 λεπτά, αλλά τον κανονικό χρόνο που απέμενε, μαζί με τις καθυστερήσεις!

Κι έτσι όμως, τόσο ο Παύλος Δερμιτζάκης, όσο και πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, δεν είχαν πρόβλημα να ξεκινήσει το ματς για να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ.

Από την Ένωση τον παρακαλούσαν με δάκρυα στα μάτια(!) να τελειώσει το ματς, αλλά αυτός δεν άλλαζε γνώμη. Ακόμα και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων του είπε: "με την ΑΕΚ είμαι κι εγω, βγες και παίξε"! Ωστόσο, ο Τριτσώνης είχε επηρεαστεί από το τηλεφώνημα που δέχθηκε...
 
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου