Σελίδες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Χωρίς χρέη, συμπαίκτες, γήπεδο»!



Πανηγυρική επιβεβαίωση του gazzetta.gr: Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ομάδα, για ΑΦΜ και για Παππά-Πόλυ και άλλους.


Ασχολείται με προϋποθέσεις


Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ (που όπως αποκάλυψε το Gazzetta συναντήθηκε μαζί τους στα γραφεία του) ξεκαθαρίζοντας μάλιστα τους άξονες πάνω στους οποίου εάν και εφόσον ασχοληθεί με την ΑΕΚ, θα κινηθεί. Ποιοι είναι αυτοί;


1) Ομάδα-εταιρεία δίχως χρέη: «Εννοείται πως αυτό που πρέπει να γίνει στην ομάδα είναι να μην υπάρχουν χρέη για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή αρχή και να πετύχουμε όσα θέλουμε σε διάστημα χρόνου. Καταλαβαίνω τις σκέψεις σας για την Γ' Εθνική που σημαίνει και διαγραφή χρεών και είναι πολύ λογική για να μπουν οι σωστές βάσεις. Αυτό πρέπει να γίνει αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα για συμπαίκτες και σε άλλη κατηγορία εγώ πάλι είμαι εδώ. Δεν θέλω να ακούω όμως τίποτα για ΑΦΜ και άλλα τέτοια που λέγονται. Ούτε για αστείο δεν θέλω να τα ακούω. Και εάν ακουστεί τίποτα τέτοιο ότι πάει να γίνει πρώτος εγώ θα αντισταθώ σε αυτό!».


2) Το θέμα των... συμπαικτών: «Αυτό που θέλω εγώ όμως είναι να βρεθούν και συμπαίκτες στην προσπάθεια αυτή, ακόμα και στην Γ' Εθνική. Και αυτό διότι θα πρέπει παράλληλα με το γεγονός ότι θα είμαστε στην Γ' Εθνική και ενώ θα ανεβαίνουμε τις κατηγορίες την ίδια ώρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι σε θέση αυτήν την περίοδο να τρέχω μόνος μου για όλα αυτά. Ξέρετε καλά και για τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Χρειάζονται και άλλοι να βοηθήσουν και να πάμε όλοι μαζί για να γίνουν αυτά. Σε ότι αφορά στους συμπαίκτες εννοώ και τον Παππά αλλά και τον Πόλυ Χατζηιώαννου και ακόμα με τον Κανελλόπουλο δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω. Με όλους αυτούς μπορώ να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να τους εξηγήσω το τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι όλοι αυτοί μαζί ούτε να γίνουν όλοι συμπαίκτες. Χρειαζόμαστε σίγουρα και άλλους συμπαίκτες».

3) Το ζήτημα του γηπέδου:«Το θέμα του γηπέδου είναι όλα τα... λεφτά. Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα. Να κάνουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εάν εγώ για παράδειγμα ασχοληθώ η ομάδα για μένα θα πρέπει να πάει στην Ριζούπολη, να παίξει τρία χρόνια και την ίδια ώρα που θα δίνουμε το πρώτο ματς στην Γ' Εθνική και που θα μπούμε εμείς μέσα, θα πρέπει να υπάρχουν μπουλντόζες για να χτίζουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ άμα θέλετε μάλιστα σε 5-6 μήνες σας φτιάχνω και ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και προκάτ κερκίδες. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι να προχωρήσουμε και να κάνουμε γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, την ίδια ώρα που θα ανεβαίνουμε κατηγορίες».

Αυτά φέρεται να είπε προς τους οπαδούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Από την... ατζέντα δεν έλλειψαν αναφορές σε γεγονότα και καταστάσεις που συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα στην ΑΕΚ ενώ συζήτηση έγινε και για όσα συμβαίνουν στις τάξεις της ORIGINAL και τις αλλαγές στην μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ. Από εδώ και πέρα απομένει να δούμε εάν θα γίνει πράξη η επιθυμία του Μελισσανίδη για δυνατούς συμπαίκτες με δεδομένο ότι με τον Πέτρο Παππά έχει ήδη μιλήσει και μένει να φανεί εάν αυτό θα συμβεί και με τον Πόλυ Χατζηιωάννου και κατά πόσον θα προκύψουν και άλλοι για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Το χρονικό

Με όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ -και με τα σενάρια για την επόμενη μέρα της να είναι αμέτρητα- είναι προφανώς απόλυτα λογικό να υπάρχουν και σενάρια που αφορούν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πιθανότητα (αν υπάρχει τέτοια) να ασχοληθεί ξανά με την Ενωση ειδικά τώρα που η αγαπημένη ομάδα του πρώην προέδρου βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της παντοιοτρόπως!

Το gazzetta.gr έγραψε για την προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ οπαδών της Ενωσης (οι περισσότεροι εκ των οποίων αποτελούν ηγετικές παλιές... σειρές της ORIGINAL 21) με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα αφού αυτήν την ώρα οι δυο πλευρές συζητάνε για την ΑΕΚ και γενικά για την επόμενη μέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα ραντεβού που επεδίωξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ να έχουν με τον πρώην πρόεδρο και εκείνος με τη σειρά του αποδέχτηκε προκειμένου να του παρουσιάσουν τις θέσεις τους και κυρίως να του ζητήσουν να τους μεταφέρει τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα στην κοινή τους αγάπη, αν υπάρχουν τέτοιες και ειδικά σκέψεις από την πλευρά του για να βγει μπροστά και να ασχοληθεί με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.


Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι οπαδοί θα ρωτήσουν τον Μελισσανίδη αν ισχύουν τα σενάρια που παρουσίαζαν κατά καιρούς (συνεχόμενα όμως) κάποια ΜΜΕ και ανέφεραν ότι ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης είχε ξεκαθαρίσει σε κάθε περίπτωση εμπλοκής του ονόματός του στο πρόσφατο (και όχι μόνο) παρελθόν με την ΑΕΚ ότι θα αναλάμβανε την ομάδα - εταιρεία μόνο αν και εφόσον αυτή δεν είχε χρέη (μάλιστα έγραφαν τότε σχετικά πως για να επιστρέψει ο Μελισσανίδης θέλει... λευκή σελίδα στα χρέη).

Η ερώτηση θα γίνει με σκοπό αν υπάρξει θετική απάντηση να του παρουσιάσουν οι οπαδοί το πλάνο τους για μία ΑΕΚ καθαρή από χρέη αφού θα έχει υποβιβαστεί στην Γ΄ Εθνική. Ενα πλάνο στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προβλεφθεί όλες οι ανάγκες και αφορά χορηγίες, τηλεοπτικά συμβόλαια και πολλές άλλες λεπτομέρειες που φυσικά δεν θα έχει καμία σημασία να συζητηθούν με τον Μελισσανίδη αν εκείνος δεν ενδιαφέρεται (ή δεν δύναται για τον άλφα ή τον βήτα λόγο) να ασχοληθεί με την ΑΕΚ...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου